Premierul Csolozs

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Mi-e tot mai clar că vom redeveni Grânarul Europei. Să pui un agricultor în fruntea Guvernului, asta înseamnă să fii... curajos! Sau vom rămâne acelaşi personaj ponosit, adicătelea Frânarul?

* Numele premierului desemnat zgârie puţin scăriţa şi ciocănelul românilor care n-au chef să citească bilingv când intră în Transilvania. M-a ajutat Google Translate, or Csolozs e de la mama lui. Sună fix ca în Harghita şi Covasna.

* Apropo. Meteorologii avertizează că riscul de inundaţii rapide va creşte din cauza tăierilor de păduri. Se aude, nene Attila Verestoy? Sau Nem Tudom la toată lumea?

* Curtea de Apel Braşov a decis: Iohannis pierde o casă din Sibiu. La palmares dă prost, foarte prost, nici măcar Năstase, în epoca de aur a PSD-ului, n-a primit o asemenea veste fulgerătoare. Pe parte economică, vorba lui Gigi, cetăţeanul Klaus va avea un impozit ceva mai mic de achitat.

* De data aceasta, profesorii care nu s-au îmbogăţit din meditaţii au fost loviţi de un ghinion mai mic. Unul aproape invizibil. Dacă n-ai agonisit o locuinţă atât de uşor, e clar că n-ai ce pierde.

* Înainte de a pleca de la putere, Victor Ponta a lăsat - cu limbă demisionară, cum ar veni - în guşa Executivului fitilul măririlor salariale pentru toţi bugetarii. Zece procente de la 1 decembrie 2015. Partidele au votat în cor, însă ipocriţii din politică au început să dea vina unii pe alţii: că n-a fost ideea lor, dacă unii strâmbau din nas în jur, sau că tocmai lor le-a venit în cap o asemenea măsură... În prealabil, Rovana Plumb, gospodina care a fost pe la Protecţia Consumatorului, clama de la tribuna Parlamentului că „bugetarii merită mărire de salariu, că lucrează zilnic cu oamenii, bugetarii trebuie astfel respectaţi”. Bravo, tanti! Pe proştii din sectorul privat, ăia care aduc cu adevărat lovele la bugetul de stat, să nu-i băgaţi în seamă, lăsaţi-i naibii să bage cu cârca 10-12 ore pe zi! Chiar aşa - cui îi trebuie sector privat în comunism? Am luat-o razna de tot.        

Citit 664 ori Ultima modificare Joi, 12 Noiembrie 2015 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.