Bucurenci, ministru? Gurane, dar tu?

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Cioloş anunţă că va păstra structura Guvernului, că nu va umbla decât pe ici şi pe dincolo, asta înţeleg. Mai mult, numele actualului interimar, Cîmpeanu, este vehiculat cu o viteză ameţitoare. Să conteze oare că-l cheamă Dacian pe agricultor?

* Nu mă aştept ca noul premier să radă până la tencuială, dar orişicât... Nu găsim nişte schelete prin dulapurile de la Palatul Victoria, nu facem o slujbă de sfinţire a locului? A, nu, că se supără ateii, ei nu doresc tehnocraţi creştin-ortodocşi.

* Se speculează că, printre alţii, va ajunge ministru şi mondenul Dragoş Bucurenci. În condiţiile acestea, de ce n-ar fi ajuns şef peste Executiv serenisimul Tudor Chirilă? Sau Adi Despot, Moise Guran.

* Nişte specialişti canadieni pariază că simplul gest de a ţine pe cineva de mână poate să facă mai mult bine decât rău. Îţi trebuie şapte facultăţi ca să ajungi la o asemenea concluzie. Asta este, dacă am întins creta pe pâine...

* Juncker de la Comisia Europeană reia subiectul refugiaţilor din Orientul Mijlociu: „În ritmul acesta, relocarea migranţilor se va încheia în 2101”. Cam atunci vom reuşi să utilăm şi toate spaţiile din România cu instrumente PSI. Regret că i-am răspuns domnului Jean-Claude în limba română.

* Un poliţist brăilean cu funcţie a fost agăţat de DNA Galaţi într-un dosar cu abuzuri în serviciu, sustragere de documente şi şantaj. Iniţial am crezut că Ionel Iorga, şeful Biroului Investigaţii Criminale Brăila, ar fi victima ancestralului meci dintre bietele oraşe de la Dunăre. Ulterior, însă, am aflat că în speţă apar şi numele unor interlopi de treabă - haide, bre, pierdem vremea cu nimicuri d-astea? Cu puţin talent, procurorii de la Anticorupţie riscă să se calce pe bătături cu Avocatul Poporului.

* Un alt poliţist, de data aceasta bucureştean, deşi mai degrabă miroase a miliţian, a cerut drept şpagă cincisprezece friptane, un bax de vin şi unul de apă cu bule. Bravo lui, bine că n-a cerut în plus cartofi şi pâine. Jos pălăria, ştie să se hrănească!

Citit 904 ori Ultima modificare Vineri, 13 Noiembrie 2015 17:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.