De ce să umblăm cu Scufiţa vopsită? (II)

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

(urmare din ediţia de ieri)

Chiar aşa, de ce s-o trimitem tot timpul la galvanizare pe nepoţica bunicii din pădure, când noi ne dorim să fie totul luat de-a gata, chiar dacă în ecuaţie avem adulţi sătui de probleme existenţiale sau agarici care nici măcar nu sunt în stare să-şi igienizeze zonele intime după satisfacerea nevoilor fiziologice? Observaţi, bănuiesc, că am adoptat o exprimare livrescă, deşi mă simt nevoit să alunec şi înspre masa verde a editorilor enciclopediei pomenite în primul articol dedicat acestui subiect. Adică, penis, spermatozoizi, vagin şi, mai ales, interacţiunea lor pe înţelesul unui elev de şcoală primară.

La joacă, în spatele blocului, chiar şi în pauza dintre orele de curs flutură pe la urechile noilor generaţii formele de cartier ale înzestrărilor anatomice: e o forfotă continuă, se vorbeşte cu p şi f din orice direcţie, însă acei minori sunt conştienţi că nu cântă la propriile instrumente muzicale, că falsează la greu... Ei ştiu că o instanţă precum profesorul sau părintele le-ar putea sancţiona derapajele, puştanii înşişi, dragi amatori de educaţie sexuală încă din vremea creşei, concubinează cu ideea că ard multe etape făcând exces de cavităţi şi protuberanţe. Întrebări la care nu aştept răspunsuri:

1. De ce să-l mai aştepte vlăstarele pe Moş Crăciun? Nu e pierdere de vreme? Mai bine vin tati şi mami, precum Adam şi Eva, şi-o pun de-un frăţior chiar sub bradul de Crăciun... Ar fi funny, ca să împrumut din terminologia feisbucistică.

2. Desene animate? Să fim serioşi, bă, noi ne dorim ca fiinţele de 6-9 ani să-i bage în concediu fără plată pe Scooby Doo, Tom şi Jerry, Ţestoasele Ninja şi celelalte lighioane! Ori trecem printr-o perioadă intermediară, cu Albă-ca-Zăpada borţoasă (cel mai probabil cu unul dintre pitici, suspect de blenoragie), ori difuzăm ACELE filme la ora 9,30, dimineaţa. Bănănuţele de la micul dejun, păi...

3. Smintiţii care doresc educaţie sexuală ca-n blestemata aia de enciclopedie şi-au pus problema că noi, românii, n-avem ore de educaţie rutieră sau că plozii nu-şi pot sufla corespunzător nasul?

Citit 657 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Decembrie 2015 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.