Star Wars, o isterie fabricată

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Dragnea de la PSD, iertată-mi fie redundanţa, are consilieri de imagine mai prost pregătiţi decât el. Este a şaptesprezecea oară (şi n-am numărat în detaliu) când mustăciosul din fruntea partidului creat de Nea Nelu scapă un „decât” monumental, deşi trebuia să folosească „doar”, ori să se dea cu negaţia pe derdeluş. Vreau decât să spun că-mi pare foarte rău de reţinerea vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, a declarat Liviu. De aceeaşi boală lingvistică suferă şi Mircea Geoană şi mă tem că-l vom vedea coleg de salon şi pe Călin Popescu-Tăriceanu... Decât aşa, mai bine fără!

* Isteria Star Wars mi se pare fabricată. Au umflat-o unii ca să pară mega-eveniment, cel puţin în România... La ei, adică peste Atlantic, o fi pe bune, dar la noi nu poate fi Star Wars un fenomen de vreme ce generaţia care l-a prins pe Jedi sugând la ţâţă are destule griji în această perioadă a anului:

1. N-am luat încă brad şi m-aş risca doar dacă or să mai scadă nemernicele de preţuri din piaţă.

2. Nici porc n-am achiziţionat. Aş fi putut să mă combin cu un amic pentru un vietnamez crescut în judeţ, dar m-a sunat ăla şi mi-a zis că a rămas fără gologani. Aşadar, o să iau un picior de la pieţari, naiba ştie cum l-o fi crescut.

3. Covoarele n-are cine să le bată, deci trebuie să mă învoiesc măcar două ore de la serviciu, iar Crăciunul pică aiurea anul acesta... Cum să fie prima zi de Crăciun într-o vineri? Păi, ne mănâncă statul pe nerăsuflate două zile libere: bă, sâmbătă şi duminică, pe 26 şi 27, adică (plus alea de după Anul Nou), erau oricum ale noastre! Nu ni le-aţi dat voi, au venit de sus. E incompatibilitate de SRL-uri (abrevierea asta e scoasă din tolba fanilor de altă dată ai seriei Star Wars, dar mai ales de la părinţii lor).

4. Evident, o importantă categorie socială e ocupată cu ultimele minuni ale lui Leo de la Suhurlui (Strehaia e doar numele se scenă). De Yoda să le pese ălora?        

Citit 928 ori Ultima modificare Vineri, 18 Decembrie 2015 16:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.