Merkel n-a depus plângere la Poliţie

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Aflat în exil, preşedintele republicii a întors spre Parlament legea care ar fi urmat să interzică publicitatea în audiovizual la medicamente. I s-o fi terminat loţiunea de plajă şi, la întoarcerea în România, n-ar mai fi ştiut ce să-şi cumpere...

* Dacă stau şi mă gândesc un pic, faza cu reclamele la buline e cam de porc. Toată ziua se face apologia chimiei dintre farmacie şi bila leneşă. Bă, noi suntem naţiune evoluată, nu mai avem de mult probleme cu intestinele! Mă iertaţi, azi nu mi-am luat pastila.

* Revin la Klaus Iohannis. M-a şocat faptul că în ultimele două zile a promulgat sau respins mai multe proiecte de lege. Ce bine merge Internetul la Miami, bădie! Mi-e milă însă de distinsul Dan Mihalache, rămas acasă - trebuie să fie treaz noaptea, atunci când îl caută şeful aflat peste gârlă.

* Ieri s-a ţinut Ziua fără Pantaloni la Metrou. S-a ieşit cum şi-a permis fiecare, în ecuaţie intrând fără voie şi oamenii fără adăpost, boschetarii, cum îi gratulăm noi, cei generoşi din cale-afară. Se aude că şi Iohannis a respectat sărbătoarea zilei fără nădragi. În slip, normal, aşa cum se face la Miami...

* Cazul agresiunilor sexuale din Germania este departe de a-şi fi consumat ultimul episod. N-am timp de corectitudine politică, aşadar urmează câteva rânduri scandaloase. Numărul plângerilor la Poliţie s-a apropiat de 400, ceea ce nu este deloc puţin. Angela Merkel n-a depus încă nimic, aşadar a fost norocoasă în noaptea de Revelion. Sau nu, căci am văzut-o destul de nervoasă.

* Redevin european şi spun că trebuie să deschidem toate porţile ca să intre nişte refugiaţi. De fapt, putem să ne desfăşurăm ca în bancul cu poliţistul şi cele două pahare de pe noptieră - deschidem o uşă, iar pe cealaltă o ferecăm. Or avea chef să ne cotropească, n-or avea chef, mai ştii?

* Astăzi, abia astăzi reîncepe şcoala pentru elevi şi preşcolari. Se aude, domnule Dacian Cioloş?

Citit 607 ori Ultima modificare Duminică, 10 Ianuarie 2016 14:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.