Ei cu agresiunile, noi cu Dan Negru

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Carevazăsică, românii au fost umiliţi şi în noaptea de Anul Nou. În vreme ce Germania, Suedia şi alte state civilizate se luptau cu flagelul agresiunii sexuale (aşa scrie presa liberă de la ei, la zile bune de la incidentele reprobabile, adică atunci când i s-a dat voie), noi îi făceam audienţă lui Dan Negru la Revelionul Antenei 1. Ne merităm soarta, nene!

* Refugiaţii din ţara Angelei Merkel au fost primiţi cu braţele deschise, aşa că era firesc ca ei să meargă mai departe. Mai ales dacă anvergura braţelor duhnea a parfumuri scumpe. Eh, ziceam şi eu, aşa. Prea ne arăta nen-tu Juncker cu degetul, ca să nu mai amintesc de afirmaţiile penibilului de Hollande: „Cine nu acceptă cota de refugiaţi nu are ce căuta în Uniunea Europeană!” Au, monşer... Cucoana dumneavoastră unde a petrecut noaptea dintre 2015 şi 2016?

* Mai am o întrebare. În noaptea aia nenorocită de Revelion, bărbaţii nemţi unde naiba erau? Or vorbim despre o sărbătoare eminamente feminină?

* Dacian Cioloş şi Klaus Iohannis s-au reîntâlnit după ce primul s-a întors din Germania, iar cel de-al doilea de la Miami. Se spune că premierul şi preşedintele au pus ţara la cale, însă nu ni s-a comunicat despre ce ţară este vorba.

* Planeta dispune de resurse, nu ne aflăm pe marginea prăpastiei, aşa cum bârfesc rău-voitorii. Acum câteva zile au fost decernate Globurile de Aur, apoi s-a dat ca pâinea caldă şi Balonul de Aur. Şi nici în 2017 nu le va fi mai rău.

* Apropo, l-a luat iarăşi Messi. Cristiano intrase în posesia lui în 2014 şi 2015. Ceremonia asta a devenit un soi de Eurovision, fiecare votează după cum îl taie capul. Păcat că românii nu contează în nicio competiţie de acest gen. Noi rămânem cu bibelourile şi mileul de pe televizor.

* Simona Halep a jucat primul său meci de tenis din 2016. L-a câştigat în trei seturi şi a afirmat că românii pun o presiune prea mare pe ea, ditamai numărul 2 WTA. Simo, cred că pui prea mult la suflet, doar nu împarţi codul PIN cu fanii din peluză!

Citit 567 ori Ultima modificare Marți, 12 Ianuarie 2016 18:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.