Sarmale de Roquefort

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* La un hipermarket din Bucureşti au fost găsite sarmale mucegăite. Da, ar putea face parte din meniul lui Ştefan cel Mare, însă mă tem să nu avem parte de un soi special – sarmale de Roquefort.

* Ministerul Educaţiei anunţă în mod oficial că a devenit obligatorie clasa zero. Exact ca-n cazul alimentelor doldora de calorii şi E-uri, clasa zero din România este varianta soft: ar trebui să scoată numai elevi slabi şi foarte slabi.

* Şeful Poliţiei Sinaia a fost reţinut de băieţii de la DNA. Individul primea ca şpagă carne tocată, adică îi era lene şi să bage halca de muşchi la maşină. Ăsta ar trebui închis pentru că nu-i place munca, nu din cauza mitei încasate.

* Şi ar mai fi ceva. Există cu adevărat Dumnezeu... Păi, cum e posibil să fii şeful poliţiştilor într-o staţiune montană, şi nu oricare, ci Sinaia? He, brazi, creste, piscuri, capre negre, restaurante şi hoteluri de lux. Poftim decontul, tovarăşe! Ah, mă simt răzbunat.

* Conducătorul poliţiei malaieziene şi-a încurajat subordonaţii să slăbească, reducând astfel numărul obezilor, care reprezintă aproape 10 la sută din efectivele oamenilor legii. Nu sunt obişnuit cu asemenea îndemnuri – un poliţist slab nu poate promova decât într-o anumită direcţie. Sfântul Petru poate să vină cu detalii.

* Astăzi este ziua poetului naţional, iar televiziunile centrale vor glumi iarăşi pe seama mâinii lipsă de pe statuia lui Mihai Eminescu, din parcul gălăţean cu acelaşi nume. Veţi spune că o caracatiţă pe post de amantă ar fi fost de preferat. Eu nu sunt de aceeaşi părere.

* Ieri a fost ziua domnului Costi Ioniţă, medic stomatolog de ocazie, iar de profesie manelist. Drama domnului Costi este că a împărţit aniversarea cu preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu. Prea puţini oameni mari pe planetă, ptiu, ptiu...

* Proful brăilean care vrea armă pentru a negocia cu elevii merită şi o cireadă de drone pentru a-i urmări în timpul extemporalelor.        

Citit 560 ori Ultima modificare Joi, 14 Ianuarie 2016 17:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.