Artificii cu â din a

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Apropo de isteriile feisbucale... CEDO a decis ieri şi alaltăieri să interzică mersul cu genunchii în faţă. Decizia va fi valabilă numai de luni până vineri, iar sâmbăta şi duminica la fel. Şi în sărbătorile legale. Luaţi-o şi jucaţi-vă cu ea!

* Şi am numai veşti proaste astăzi. Virusul care a panicat America a ajuns oficial şi în Europa. Este vorba despre Zika, nume de vecină între două vârste, care umplea borş pe vremuri ca să aibă şi gura scării de bloc ce mânca. Zika este transmisă de o anumită specie de ţânţari, deci va trebui să ne vaccinăm (presupun), să mai pape şi cavitatea bucală a industriei farmaceutice. Nu vi se pare că prea am fost lăsaţi în pace, după anii care ne serveau fără întrerupere gripe porcine, aviare şi bananiere?

* Curtea Constituţională a României a decis că legea care interzice fumatul în spaţiile publice este constituţională. Mai rămâne ca domnul cu căciulă s-o promulge şi abia aştept să interacţionez cu şoferi de taxi/maxi-taxi, diverşi angajaţi care fumează la intrarea în sediul unităţii, oricum ar fi construit el etc.... Dacă tot vrem să dăm mesaje ca indienii, s-o facem în aer liber, bre!

* Fără să-şi dea seama, în primul rând fumătorii au de câştigat de pe urma aplicării acestei legi. Nu e o glumă, nici ironie. În scurtă vreme ar trebui să li se interzică şi cetăţenilor de la bloc să-şi mai aerisească apartamentul spre stupoarea olfactivă a celorlalţi locatari. Na, ca să nu spuneţi că am ceva cu posesorii de brichetă.

* Raportul experţilor cu privire la cauzele incendiului de la clubul Colectiv arată că buretele cu care era capitonat tavanul sau pereţii nu era îmbibat cu substanţe inflamabile, aşa cum s-a speculat în presă. Vai, fără constatarea asta eram pierduţi, vorba căpitanului Panait din seria B.D.-urilor. Nu ştiu ce-o să ne facem de-acum înainte, mai ales că ne-a picat pe mână ditamai informaţia. Buretele îmbibat sau nu prea, această idee stătea în calea bunei desfăşurări a evenimentelor. Nu ni se spune însă dacă artificiile se scriau cu â din a.

Citit 576 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Ianuarie 2016 21:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.