Nici cureaua nu e aşa de lată

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Am aflat secretul Patrulei lui Vlad Ţepeş. Nu întâmplător i-a fost împrumutat numele domnitorului, trebuia să existe un cuvânt-cheie în toată isprava... Or acela nu putea fi decât ţeapa, unul dintre instrumentele de bază ale românului. Aşadar, dacă-i vei solicita pe paramilitarii lui Vlăduţ şi nu vor veni, măcar vei şti de ce.

* Cea mai mare gară din Italia a fost evacuată din cauza unei jucării, o puşcă de plastic aflată în posesia unui anonim. Rămâne de stabilit că şi cureaua lată e la mişto (adică nu e chiar aşa de lată şi e din piele de azbest) şi ne-am dus pe copcă.

* Dacă aveţi drum prin Anglia, eventual vă găsiţi de lucru pe acolo, iată o mică motivaţie să vă grăbiţi: cuplul Angelina Jolie - Brad Pitt se mută pentru şase luni la Londra ca să cunoască şi doamna mai bine criza refugiaţilor. Azilul politic, cât e azilul? Deja îmi cresc semne de întrebare. Poate o voi întâlni pe Angie la coadă la pâine.

* Bursa din China este tot pe roşu, n-a depăşit perioada de şoc, iar petrolul scade sub 30 de dolari pe baril. Eh, ca să ne mai revenim, mergem la noi la pompă, alimentăm tot de 5 lei (mă rog, pe acolo, că 4,8 lei nu mi se pare o reducere pertinentă) şi mergem potoliţi la domiciliu. Hai, România!

* O avocată din Vaslui a fost condamnată la câţiva ani de pârnaie deoarece îi ducea după gratii iubitului său, un biet interlop, telefoane ascunse în salata boeuf. Păi, aşa, cucoană? Şi să te mai miri că te strici la burtă din cauza unui asemenea aliment. Înghiţi husa şi te muţi în altă reţea.

* M-am lovit aseară pe Facebook de informaţia, pe surse, potrivit căreia Spiderman de la Judeţ ar urma să candideze la şefia Primăriei Galaţi. Şi că, potrivit sondajelor, ar fi ca şi uns. Ne-am transforma astfel în Oraşul lui Negru. Dan Negru.

* Elton John şi soţul David Furnish au stabilit viitorul celor doi copii ai cuplului. Trebuie să muncească pentru a avea bani de buzunar şi le vom lua maşini la mâna a doua, a comentat Elton. Numai mamă să nu fii!

Citit 618 ori Ultima modificare Marți, 26 Ianuarie 2016 17:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.