Olguţa da, Ghiţă ba

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Olguţa Vasilescu (doamna primar de la Craiova) a fost reţinută de DNA. Se naşte o întrebare firească: din ce cauză a intrat la beci? Am impresia că din snobism, doar n-o să credeţi că luarea de mită, spălarea de bani şi folosirea autorităţii în scopul obţinerii de bani şi poşete mai impresionează pe cineva.

* Torţionarul Ficior a primit douăzeci de ani, pedeapsă cu care fusese potcovit şi Alexandru Vişinescu, în urmă cu o lună şi ceva. Urmează autorul mineriadelor? Aşa ar trebui, însă probabil n-a fost stabilit numele individului... Parcă Nelu îi zice consoarta.

* Sebastian Ghiţă a fost scăpat de colegii din Camera Deputaţilor, deci nu va avea soarta Olguţei. La ieşire, patronul canalului România TV a declarat că el nu s-a născut pentru furt, ci ca să creeze, şi că Iisus e singurul fără păcate. Carevasăzică, a văzut şi el filmul. Mi-e milă de cei care-l aşteptau pe Ghiţă la portiţă.

* Tăriceanu şi Cristiana Anghel au plantat stejari aurii la Parlament. Cu alte cuvinte, şi-au dat seama şi politicienii că nu mai creşte nici măcar iarba în urma lor. Mai completează şi ei.

* Cheloo de la trupa Paraziţii a fost ridicat de DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. Incredibi, nu mă aşteptam ca legea antifumat să fie atât de dură!

* Un aşa-zis interlop din Galaţi a intrat ieri într-o frizerie şi l-a luat la bătaie pe frizer, deoarece era nevoit să stea la coadă pentru a scăpa de perciuni. Concluzii, poate şi contuzii:

1. Ăla nu poate fi considerat interlop. Dacă ai atins un anumit nivel, te iei direct de prefect sau de primar, nu de corespondentul masculin al coafezei.

2. Pe români a început să-i deranjeze părul. Sau poate absenţa lui. Băsescu nu mai e preşedinte de mai bine de un an, Cheloo a fost ridicat de mascaţi, iar bătăuşul din Galaţi se situează pe aceeaşi orbită. Sau poate că omul îşi dorea frizură de rocker or dorea să-şi actualizeze colecţia de bârfe. În frizerie se dă ora exactă în materie de life-style.

Citit 650 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Martie 2016 19:12

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.