Blugii Primei Doamne

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Parcă n-am atins problema asta şi ieri: Craiova a fost deposedată, chiar şi pentru 24 de ore de primar, Bucureştiul l-a trimis puţin pe raperul Cheloo la DIICOT, iar Galaţiul a apărut în presa naţională cu o păruială la frizer. E posibil aşa ceva? Brandul de oraş (nici cu cel de judeţ nu mi-e ruşine) are de suferit. Opriţi hemoragia, ne iau ceilalţi români de fătălăi!

* Olguţa ar fi primit o mită în Bregovic, adicătelea un om de afaceri craiovean, dornic de contracte cu Primăria, a fost constrâns să organizeze un concert în care să presteze binecunoscutul lăutar al Balcanilor. Bine că n-a pus-o Necuratu’ să ceară o chermeză la care să orăcăie vreun Salam sau Guţă! Ptiu, ce bine ieşi din istorie, Vasileasco! Propun să fii canonizată.

* Domnul Iohannis şi mondena sa consoartă au plecat ieri la Washington, adică în Statele Unite ale Americii care sunt dotate şi cu Miami. Până la vară cred că va reveni acasă. Şi ea. Subiectul este însă altul: doamna profesoară, sătulă probabil s-o tot tragem de responsabilitate, n-a mai adoptat ţinuta ei aproape sexy. Cu alte cuvinte, şi-a lăsat rochiile scurte la domiciliu (Sibiu, probabil) şi a plecat în capitala Americii direct în blugi. Sau, mă rog, aproape în blugi, nu-mi permit să zăbovesc în vecinătatea fotografiilor cu Prima Doamnă a României. Doamne, eram convins că veselia la nivel cotrocenistic a dat ortul popii odată cu retragerea marinarului...

* Data viitoare va călători în trening. Asta nu înseamnă s-o vedem pe la Chişinău.

* Este oficial: drumurile din România sunt cele mai periculoase din Uniunea Europeană. Este neoficial, dar cu parfum de certitudine: noi n-avem drumuri, nene! Sau ne plimbăm pe drumuri, uliţe, nu şi pe străzi. Pauză publicitară.

* Post Scriptum: Olga, după numele de femeie serioasă, matură şi devreme la birou, va rămâne în arest la domiciliu. În bucătărie, mi-aş dori, deşi avem de-a face cu o doamnă foarte puternică.        

Citit 890 ori Ultima modificare Joi, 31 Martie 2016 16:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.