Păcăleli de 32 Martie

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Ieri a trebuit să fac slalom printre informaţiile livrate de agenţiile de ştiri. Prea multe păcăleli în ţara în care ziua de 1 Aprilie ar putea fi ridicată la rang de zi liberă. Iohannis este puţin plecat peste hotare. Asta nu e o farsă.

* Dacă doriţi să ştiţi, mi-a fost servită o păcăleală în cea de-a 32-a zi a lunii martie. Sau de 1 Aprilie. Am preferat să rămân dator decât să mă distrez şi eu pe seama naivităţii altui semen. Şi-aşa 2016 va fi destul de generos în şotii - alegeri locale, generale, dar şi la Teleorman.

* Revenind peste rând la subiectul Klaus, m-a impresionat fotografia cu Obama postată pe contul său de Facebook. Habar n-am cine e în vizită la Muzeul Figurilor de Ceară...

* Traian Băsescu trebuie să plătească o amendă de 600 de lei pentru afirmaţia conform căreia mulţi romi trăiesc din ce fură. O fi vrut omul să se refere la politicieni, dar cine ştie unde i-o fi stat capul? Nu-mi aparţine, dar e axiomă: Guvernul nu suportă concurenţa.

* Fostul senator PSD Cătălin Voicu a fost eliberat condiţionat pentru că a participat la la dezbateri şi concursuri tematice cu temă religioasă şi a avut un comportament bun. Eh, dacă s-a pocăit, este bine - când va mai da cu jula, se va teme direct de Dumnezeu. Măcar ne va scuti de birocraţie.

* Vă daţi seama, Voicu n-a ieşit de la pârnaie pentru că ar fi realizat lucrări ştiinţifice, cu toate că pare să fi copiat ceva de pe undeva. Noroc de campionatul de Tatăl Nostru, la care pare să se fi calificat în Cupa UEFA...

* Abia acum realizez ce băşcălie vine dinspre instanţe, ce bătaie de joc! 1 Aprilie? Fiţi serioşi, golăniile vin de unde ne-am fi aşteptat cel mai puţin. Bagi un „înger, îngeraşul meu” şi te trezeşti, ţup, direct în faţa penitenciarului. Iar la conturile cucernicului n-a umblat nimeni, nici măcar nevastă-sa.

* Directoarea grădiniţei de lux în care li se aplicau tocăniţe fizice copiilor a fost arestată. Până şi Chuck Norris se bucură, prea lovea nemernica.        

Citit 665 ori Ultima modificare Vineri, 01 Aprilie 2016 17:12

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.