Iată unde era foehnul, Lenuţo!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Aşadar, putem introduce mâna în buzunar, vorba domnului bogat Ţiriac, ca să cumpărăm Cuminţenia Pământului. Vă place că prima donaţie a venit de la ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, şi anume fix o sută de euro? În ritmul acesta, statueta neprihănită se va apuca, disperată, de prostii...

* Iohannis, Isărescu şi Cioloş conduc în topul încrederii românilor în personalităţile publice. La retrogradare se bat Hunor, Tokes şi Borc, ultimul fiind vicepremier în guvernul de tehnocraţi. E bine că preşedintele încă inspiră ceva, prim-ministrul are şi el cota de popularitate aferentă unui aşa-zis şef apolitic de Executiv (mai vedem în toamnă cum va sta treaba), dar nu înţeleg nici acum ce caută Mugurel într-o companie atât de selectă. Tipul de la Banca Naţională nu poate fi de încredere, părere personală - e singura vedetă care ne dă autograf pe lovele, aşadar nimic nu e gratis pentru domnia sa. Ar merge un hit şi pe subiectul ăsta. Dane, te interesează? Poate ceva cu "Isărescu preferă limba de lemn şi scrisul mic pe contractele de împrumut."

* Gabriela Vrânceanu Firea Pandele, candidata social-democraţilor la Primăria Generală a Capitalei, este de părere că fiecare femeie poate fi numită menajeră. Atunci când se află la domiciliu, nuanţează fosta prezentatoare de telejurnal. De aici ar putea izvorî şi sloganul de campanie al cucoanei lui Pandele - Votaţi gospodina care deretică până când se ia lumina! Mă iertaţi, am împrumutat o rimă din discografia lui Ştefan Bănică Junior... Ei, cum n-aţi auzit de el? E unul dintre acei artişti care au recitat că Dumnezeu adoră surcelele.

* Preşedintele Venezuelei le sugerează femeilor să-şi usuce părul fără foehn, deoarece ţara de pe continentul american se confruntă cu o destabilizatoare criză de energie. Daţi şi voi cu degetele prin freză şi aia e, cam aşa s-a exprimat Nicolas Maduro. Din Europa se aude o altă voce. Elena Udrea, puţin arestată acum jumătate de an (poate şi mai bine), a fost nevoită să apeleze la gestul sugerat de Maduro după gratii. Iată, aşadar, unde era foehnul, Lenuţo, tocmai în câmpia fluviului Orinoco!

Citit 604 ori Ultima modificare Luni, 11 Aprilie 2016 16:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.