Spaţiul Schengen. Mic

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Doamna Carmen a alergat în colanţi alături de elevii săi din Sibiu. V-am atenţionat acum câteva zile... Carevasăzică, treningul ăla rămâne în dressing pentru următoarea vizită cu ştaif.

* Toată lumea îşi scoate basca în contul gestului firesc al lui Ludovic Orban. Candidatul liberalilor la şefia Bucureştilor, inculpat la minut, şi-a dat demisia din toate funcţiile şi aşteaptă sfânta judecată. Iată o reacţie salutară, mai ales în contextul bălăriilor care populează Palatul Parlamentului, însă îmi păstrez şapca pe ţeastă pentru acel antropoid care nu va fi niciodată vizat de DNA.

* Comisia Europeană anunţă că România îndeplineşte toate condiţiile pentru a fi admisă în spaţiul Schengen. Spaţiu mic, aşa cum îi place lui Dumnezeu.

* Remus Cernea a pierdut un prim meci, Senatul votând pentru continuarea lucrărilor la Catedrala Mânturii Neamului cu sprijinul banilor publici. Apropo, Dan Teodorescu ar trebui certat: De ce l-ai evitat, nene, pe Remus? El n-ar fi încăput în acel videoclip? E adevărat, lui nu-i place în frizeriile mari, dar nici în cele înguste.

* Un român s-a înecat cu un mic la o serbare electorală la Ipoteşti şi n-a putut fi resuscitat. Am putea spune că bietul om a murit, dar ar însemna să judecăm simplist lucrurile. Botoşăneanul nu va rata alegerile locale din vară, el, mulţumită domnului Dragnea, îşi va exercita dreptul de elector în judeţul Teleorman.

* Micul electoral face, iată, prima victimă în mai bine de 26 de ani de democraţie. Încercaţi, băi politicienilor de mucava, cu păstrăvi, au mai puţine oase!

* În luna martie 2016, Iohannis şi soţia au depăşit orice record în materie de cheltuieli pe deplasări externe. Asta înseamnă să ai preşedinte veritabil - dacă domnia sa nu strânge cureaua, eu ce să mai chircesc? Başca, la costumul lui Adam nu prea merge nicio centură.

* Parlamentul vrea să introducă taxa de lift pentru turişti. Mersul pe scări este gratuit, a comentat deputatul Pambuccian. Totuşi, gândirea costă.

Citit 667 ori Ultima modificare Marți, 12 Aprilie 2016 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.