Cafegiul, un elev model

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Curaj de la Educaţie are planuri pentru fi-miu. A vorbit ieri la proteveu că doreşte să-l vadă mai mult pe la şcoală, „dar să nu aibă teme excesive acasă”. Aha, carevasăzică, să zăbovească prin instituţie de la 12 până la 20, căci deja îl prinde ora 18 pe holurile unităţii şcolare. Să prindă, aşadar, telejurnalul de seară alături de doamna dirigintă, iar la revenirea la domiciliu să aibă teme preţ de o oră-două, nu trei spre patru, cum se întâmplă în prezent. Nu-i rău, Curaje, la doişpe noaptea, când se va elibera şi elevul al cărui tutore mă numesc, voi încerca să-l conving că, în ciuda consumului excesiv de cafea la care trebuie să se înhame, n-are rost să se apuce de fumat.

* Veste cruntă. România riscă să nu fie prezentă pe scena Eurovision de anul acesta, din cauza unei datorii pe care tevereul o înregistrează la organismul care organizează arhicunoscutele lambade de prost-gust. Debitul e de vreo zece milioane de euro, o nimica toată imposibil de achitat. Incredibil, o să câştigăm două ore de lectură! Ni se vrea răul, dragi concetăţeni...

* Monica Macovei şi-a dat cu părerea despre candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei. Va fi un iad Bucureştiul, Munteanu e anti-european şi anti-american, a subliniat şefa partidului cu numărul din cârca lui Hagi. Corect, madam, haide să protestăm cu o paradă viu colorată (d-aia bună, cum le place ălora), să-i arătăm limba, cum ar veni. Huo!

* O altă candidată, gospodina Firea, cum i-a zis Macovei, a izvorât următoarea maximă: Viaţa la bloc este o realitate. O spune fosta prezentatoare de ştiri care trăieşte la conac. Deh, măcar e social-democrată convinsă.

* Echipa masculină de gimnastică a României a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio. E o informaţie care păleşte în faţa fenomenului Fane Spoitoru - interlopul a fost înmormântat în weekend şi mi-e greu să cred că i-a permis şi lui Drăgulescu să vină cu niscaiva explicaţii. De paralele ne arde nouă?        

Citit 562 ori Ultima modificare Duminică, 17 Aprilie 2016 14:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.