O să arăm terenul cu Franţa

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Alegerile mi-au blocat activitatea, uitând astfel că doamna Lipă, ministru la sporturi, s-a declarat contrariată de poveştile din cartea semnată de fosta gimnastă Maria Olaru. Şi pe mine m-au călcat antrenorii în picioare, dar n-aş fi spus asta într-o carte, a comentat Elisabeta. Probabil că ex-canotoarea se pregăteşte direct pentru un film nerecomandat norvegienilor.

* Naţionala de fotbal a României este păzită cu mitralierele la Europeanul din Franţa. Or fi auzit şi ăia că nu-ştiu-care dintre tricolori e prost de bubuie, dar am impresia că ăla a fost lăsat acasă.

* Oprişan de la Vrancea a declarat că Liviu Dragnea poate să fie ce vrea în această ţară. E o afirmaţie pertinentă, iar mustăciosul de la Teleorman poate să fie şi deţinut. Îl ajută deja o condamnare cu suspendare, deci trebuie doar să mai calce o dată pe bec.

* Acelaşi Dragnea este personajul principal şi în informaţia următoare: Livişor a spus că Nicuşor Dan „a încălcat legea şi vreau să ştiu dacă cineva îi va da peste bot, penal, vreau să zic”. Iată cine ridică piatra, taman individul care, astfel, a pus pe picioare ditamai cariera de granit.

* Primarul de la Voluntari se laudă că-l pune pe primarul general al Capitalei să-i gătească şi să-i spele şosetele. Ca să nu mai pomenesc şi altceva...

* O turistă s-a stins la Amsterdam după ce a consumat droguri şi foarte multă apă. Incredibil, se afla într-o ţară străină şi a crezut că poate să bea apă în neştire. M-am lămurit şi cu Amsterdamul pe care-l laudă toată lumea - găseşti apă la liber în orice colţ al metropolei, nu-i chiar normal.

* Premierul agricultor Dacian Cioloş se va afla în tribune la meciul Franţa - România, din startul Campionatului European. E încă un semn că ai noştri vor ara terenul între cele două careuri.

* Liberalii, bătuţi la scor de social-democraţi, se laudă totuşi cu voturile câştigate la alegerile din 5 iunie. Eh, la fel au făcut şi ţărăniştii, nu s-au dus direct în cap, deci chiar sunt de înţeles.

Citit 797 ori Ultima modificare Marți, 07 Iunie 2016 18:58

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.