EuSunt12 sau EuIau12?

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Marian Munteanu a colaborat cu Securitatea, scrie presa centrală. Notele sale informative erau semnate cu pseudonimul Ioan... Eh, parcă-mi vine să zic precum crainica de la Digi: Domnule, chiar aţi fost în Piaţa Universităţii la mineriade?

* Manelistul Vali Vijelie a turnat un videoclip cu studenţii de laConservator. Pe bună dreptate, toată lumea este consternată. Păi, Văluţu putea mai mult.

* Preşedintele Klaus Iohannis nu va merge la meciul de fotbal Franţa - România, chiar dacă ar fi avut ocazia de a lua loc lângă premierul Dacian Cioloş. Probabil că e un chin să rămâi atent 90 de minute, iar somnul dintre cele două reprize mai mult te tulbură. În plus, nu se joacă la Miami, acolo unde sunt cele mai confortabile loje... Ce nebunie de eveniment e ăsta?

* Mă tem că naţionala condusă de tovarăşul Iordănescu va avea o mare cumpănă vineri seară. La cât de buni şi concentraţi sunt francezii,anticipez că ne vom schimba sloganul: din #EuSunt12, în #EuIau12. Ptiu, Doamne fereşte!

* Dan Mihalache nu mai este şeful cancelariei lui Iohannis, el urmând să plece la muncă în Anglia. Adică, va fi ambasadorul României la Londra. Bulina roşie va fi dezlipită de pe Palatul Cotroceni – nu mai există riscul prăbuşirii din cauza sforăielilor.

* O ţară întreagă, Kenya, a rămas în beznă din cauza unei maimuţe care a căzut pe un transformator al celei mai importante hidrocentrale din acest stat african. Mi se pare o scuză puerilă. Parcă vezi că, de fapt, nu prea-şi plăteşte lumea facturile.

* Bărbaţii căsătoriţi au mai multe șanse să scape de cancer în comparaţie cu cei singuri, arată un nou studiu. Aşa o fi, însă trebuie spus că rămân, totuşi, cu junghiul.

* Senatul a îmblânzit pe alocuri legea anti-fumat şi, după ce şi deputaţii îşi vor da acordul, pipa va putea fi manevrată şi în spaţiile închise. Mai exact, în plămâni.

Citit 630 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Iunie 2016 18:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.