Hai, România (cu F)!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Condrea deţinea şi o Hexi Farma (cu F, cum precizează agenţiile de presă), pe lângă deja celebra Hexi Pharma. N-ar trebui să fim surprinşi dacă pe lista neagră va apărea şi societatea Hecsi Pharma. Sau Farma, după gust.

* Astăzi începe evenimentul care va împărţi, timp de o lună, taberele care se dau pro şi contra. Unii vor căuta proteveul pe telecomandă, celelalte se vor mulţumi să frecventeze canalele cu gold în coadă. Bun, şi restul? Aceasta e o întrebare legitimă: restul de meciuri va fi disponibil pe Internet.

* Partida de deschidere de la Euro 2016 îi va aduce României în faţa propriului careu principala candidată la titlu. N-om fi nebuni să ţinem cu alde Matuidi şi Blaise Pascal... Mă rog, ăsta din urmă n-a mai fost convocat de multă vreme. Hai, România! Noi, suporterii de acasă, ne angajăm să evităm berea de proastă calitate.

* Am aflat motivul pentru care Klaus Iohannis nu va fi pe stadion la Franţa - România. Omul a aflat că Germania joacă abia luni la turneul din Hexagon.

* Capitala a rămas fără apă caldă taman în momentul instalării Gabrielei Firea în funcţia de primar general. Eh, asta e, nu ne mai pupăm o vreme şi gata! Păstrăm doar o relaţie platonică.

* Crin Antonescu, ieşit din hibernare după luni bune, este de părere că Gorghiu şi Blaga, co-preşedinţii PNL, şi-au făcut treaba, adăugând că „melodia e problema, nu cântăreţii sunt de vină”. Dileme:

1. Crine, de când ai sărit pe manele, moşule? Sunt aproape convins că-i ţii partea lui Vali Vijelie, ăla prins că s-a filmat cu orchestra de la Conservator.

2. Mă tem că în România nu se mai cântă din suflet, domnule fost ministru. La fel se comportă Alina şi Vasile - ei vin la concert cu CD-ul pregătit. Aşa o fi sau mi se pare?

3. Am vaga bănuială că muzica a fost compusă chiar de matale, în anii din urmă. Păi, vorba poporului cultivat, aşa ceva?        

Citit 781 ori Ultima modificare Joi, 09 Iunie 2016 16:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.