Durere de pisc

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* În loc să-l vedem în tribune la ceremonia de deschidere a jocurilor dintre favele, preşedintele statului a urcat pe pisc. S-a şi lăudat pe Facebook, ca orice român, aşadar nu prea e neamţul la care ne aşteptam în noiembrie 2014. Iohannis a postat o fotografie, fără doamna Carmen, poză cu ajutorul căreia site-urile de ştiri ne povestesc că omul era echipat în ţoale de sportiv. Oricât de mult m-ar obstrucţiona miopia, n-am cum să văd treningul pe sasul de la Cotroceni, ci maximum un pantalon de stofă, iar soţia domniei sale, aflată probabil în spatele aparatului de fotografiat, bănuiesc că era cocoţată pe sandale cu toc. Or fi făcut şi un grătar la Bâlea Lac – aripioare, ceafă, cârnăciori. Ca în weekend... Dincolo, în emisfera sudică, ne-am pricopsit în prima zi de JO 2016 cu proiecţia interesului Iohanişilor pentru olimpism: ne-a caftit până şi naţionala de handbal a Angolei. Naţionala feminină, importantă precizarea, chiar dacă aţi văzut meciul, şi îmi asum riscul de a fi luat drept mitocan.

* Apropo de handbalul care mi-a răpit ore importante de somn în noaptea de sâmbătă spre duminică. În cazul în care n-aţi urmărit acest eveniment, vă recomand să căutaţi pe Google fotografii cu duduia Teresa Almeida, portăriţa Angolei, fiinţă de 1,78 metri şi 98 de kilograme. Cu fizicul ei de comerciantă de gogoşi pe plajă, doamna care a înghiţit lacătul porţii africane pare să fi îngropat şi ultima şansă de medalie de aur a României la Rio de Janeiro.

* Să se fi temut şi doamna Carmen de virusul Zika, pe modelul Simona Halep? Nu detaliez, prefer varianta scurtă. Doamne ajută, să fie într-un ceas bun, doar a reuşit şi Adriana Iliescu, tot la apus...

* Cătălin Tolontan, prezent la Jocurile Olimpice, scrie că sportivii noştri acuză deja calitatea îndoielnică a echipamentului oficial de prezentare, unul low-cost. Se comportă ca unul contrafăcut, se rupe, lasă urme de culoare pe piele, acuză cei aproximativ 90 de români trimişi în Brazilia ca să ne reprezinte. Eh, bine că avem peisaje frumoase în ţară, vorba lui Klaus, prezent sâmbătă pe Transfăgărăşan.         

Citit 828 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.