Primul aur. La bârna proprie

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Prima medalie a României la Jocurile Olimpice de la Rio... Aur la  bârnăăă! Mai exact, la ascunderea bârnei din propriii ochi. Să cânte imnul, să ne strângem inima între falange!

* Ca să-şi umfle muşchii până la capăt în faţa Europei, Erdogan a scos în stradă un milion de susţinători înfocaţi. Tot un fel de mineri, Nea Nelule, numai că mai puţini şi, probabil, mai paşnici...

* Un canal de televiziune din Marea Britanie a difuzat un reportaj prin care povesteşte lumii întregi cum pot fi cumpărate din România arme de toate mărimile. DIICOT-ul consideră, totuşi, că „sunt nepotriviri în cele apărute în media despre traficanţii de arme, le verificăm veridicitatea”. E firească indignarea oamenilor legii - noi eram arhicunoscuţi pentru trafic de droguri, ce mama naibii!?

* Astăzi vine big boss la Galaţi. Nu, nu e vorba de vreun interlop, ăştia au emigrat spre zări mai luminoase. Însuşi Klaus Iohannis fi-va pe aceste meleaguri, probabil şi cu doamna Carmen. După un weekend  petrecut pe Transfăgărăşan, să vii la poalele haldei de zgură? Turistul de la Cotroceni se va lăsa de acest hobby păgubos.

* Doamna Prună de la Justiţie s-a plimbat zilele trecute pe la penitenciarul Poarta Albă. Se aude că prolificul Cristian Borcea a refuzat-o pe doamna ministru, avea şedinţă în camera matrimonială, ca orice bărbat proaspăt divorţat.

* Una dintre fiicele Regelui Mihai nu va participa la înmormântarea  Reginei Ana. Este vorba despre odrasla care trăieşte în Statele Unite şi despre care s-a scris că se implică ilegal într-o competiţie de cocoşi şi  pui de avicola. Aşadar, cum să vină femeia peste Atlantic când ea are meci de campionat?

* Oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că persoanele supraponderale prezintă un mare risc: creierul le îmbătrâneşte mai repede decât ne-am închipui. Carevasăzică, dictonul latin Mens Sana In Corpore Sano cunoaşte o interpretare nou-nouţă: minte bătrânicioasă în corp mai mult decât pufos.

Citit 571 ori Ultima modificare Luni, 08 August 2016 17:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.