Enjoy the Ryde!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* M-am lămurit şi cu jocurile de la poalele muntelui Corcovado – ne obosesc mai tare decât Europeanul de la Fotbal de lângă piscul de fier Tour Eiffel. E ca un blestem pentru România, doar cetăţenii care merg la treabă în schimbul întâi având şansa de a vedea în direct finalele pe aparate.

* Naţionala feminină de handbal a României ne-a veştejit şi ultimele  speranţe de a prinde o medalie pe echipe la Olimpiada braziliană. Nu mai politizaţi sportul, educaţia şi cultura, bă, că ne va bate şi Liechtensteinul! La karate, şi acolo ne va cocoşi.

* Un gimnast olandez a fost exclus de la Jocurile Olimpice după ce a băut o noapte întreagă în Rio, încălcând astfel regulile impuse de oficialii batavi delegaţiei care a făcut deplasarea în Brazilia. La fel ar fi trebuit să  procedeze şi fetele de la handbal. Ar fi fost o scuză mult mai onorabilă pentru ieşirea din cursa către medalii decât să participe în eşecurile cu Angola şi Brazilia.

* Am şi un slogan care îmbrăţişează energia transmisă de selecţionerul suedez al României: Enjoy the Ryde!

* Ieri a fost în Galaţi preşedintele României, ocazie minunată pentru o publicaţie brăileană de a veni cu breaking news pe Facebook: „Iohannis, în fugă prin Brăila.” Carevasăzică, ne-am ales cu momente de  reculegere în sud-estul ţării...

* Sper să se fi zguduit de câteva ori şeful statului în limuzina care l-a transportat până la Mila 80 a Dunării. Căci n-a venit la Galaţi ca să vorbească despre ridicarea unei autostrăzi care să se verse la poalele Ţiglinei 1. Apropo, doamna Carmen de ce ne-o fi evitat? Nu ştie ce frumos este la priza bătrânului fluviu? Le-am fi găsit un loc de cazare pe măsura pretenţiilor.

* Purtătorul de cuvânt al BNR, Dan Suciu, refuză să dea publicităţii leafa pe care o încasează de la instituţia care-i condusă de Mugurel, cel plătit cu 13.601 euro pe lună. Eh, s-o teme şi el de nevastă-sa, nu trebuie să ştie doamna cât îşi trage el la lichidare pentru tradiţionala bere cu băieţii.

Citit 491 ori Ultima modificare Marți, 09 August 2016 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.