Doctorismul României

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Petrache de la COSR, adică şeful olimpismului autohton, este acuzat de triplu plagiat, de hoţie ca-n codru în fiţuicile pe care i le-au înjghebat unii ca să fie el savant de renume mondial. Prin urmare, cum să te mai mire că până şi bieţii nord-coreeni au acumulat deja câteva medalii la jocurile de lângă favele? Noi ne gâdilăm ridichea doar dacă suntem unşi cu diverse titluri obţinute fraudulos, România este campioană olimpică la doctorism. Ce ne mai trebuie bronz la haltere şi scrimă?

* Mustaţă de la Teleorman, mă refer la Dragnea Liviu, consideră că Dacian Cioloş, premier în exerciţiu, este violent şi obraznic. Habar n-are că-i face un mare serviciu – când un condamnat (chiar şi la o pedeapsă cu suspendare) te acuză, într-un fel te scuză. Pam, pam!

* Miliardarul Ţiriac îşi petrece a patra tinereţe cu o duduiţă de vreo 30 de ani, Laurette i se zice. Probabil o cheamă Laura, şi nu grosolana diferenţă de vârstă dintre cei doi şochează, ci faptul că artista n-are un trecut tocmai potolit, cel puţin dacă mă las manipulat de poveştile răspândite de tabloide. Bine, nici cu domnul Nelu nu mi-e ruşine, la un moment dat ar fi avut-o ca ţiitoare pe aşa-zisa Zână a Surprizelor... Or Andreea Marin trăieşte cu un maseur din Turcia, aşadar, în mod involuntar, Laurette riscă să fie băgată în aceeaşi oală cu dictatorul Erdogan.

* Actorii de thriller din acea făcătură transmisă de Sky News au fost ridicaţi de DIICOT. Aveam şi noi şansa de a ne afirma pe piaţă cu altceva decât dialoguri interminabile şi castroane cu ciorbă şi s-au băgat mascaţii peste ditai momentul cultural.

* Înotătorul Michael Phelps, prezent în competiţia de la Rio de Janeiro, a bifat cea de-a douăzeci şi una medalie de aur. Un lăudăros, ce mai... Apropo, bade Michael, cu cât dai medalia de goldeanu’? Ca să vină şi delegaţia noastră cu ceva pe aeroport...

* Kim Jong Un doreşte să trimită nord-coreeni pe lună. Vom cuceri spaţiul cosmic, anunţă dictatorul de la Phenian. Eh, dacă nu se va lăsa cucerit, cosmosul ar putea fi înfometat.

Citit 504 ori Ultima modificare Miercuri, 10 August 2016 19:05

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.