Unde e toaleta la Cotroceni?

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Preşedintele Iohannis a participat ieri la deschiderea noului an şcolar. În curtea Liceului Mihai Eminescu, acolo unde s-a aflat şeful statului, erau foarte mulţi copii. Or fi fost băgaţi în faţă de primăriţa Firea, aş băga mâna în foc pentru asta...

* Deschiderea noului an şcolar. Cât de bine sună pentru şuţii din politica autohtonă!

* Acelaşi domn Klaus va primi astăzi vizita lui Hollande, conducătorul francezilor. Se aude că ar fi insistat sasul ca întâlnirea celor doi să aibă loc acasă la Francois, că el nu-i obişnuit să fie gazdă, că-i plac mai mult călătoriile etc. Mă rog, sper ca preşedintele nostru să nu întrebe la Cotroceni unde este toaleta.

* Dar să nu omit faptul că soţul doamnei Carmen va pleca în câteva zile, poate chiar mâine, la Bratislava. Deci s-a scos. Uf, numai în valiza lui să nu fii!

* Dragnea va candida independent la alegerile parlamentare din Germania. E vorba despre domnul Cristian Dragnea, un român stabilit de 8 ani la Berlin. Celălalt Dragnea, Liviu, pe numele foarte mic, va candida la parlamentarele din România. El este originar din Teleormania.

* Primăriţa Bucureştilor trece la ameninţări. Găbiţa Firea a afirmat că entitatea care va opri apa caldă din Capitală va beneficia de o plângere penală. Şi a pus verbul „a beneficia” între ghilimele. Se vede că, de când nu mai lucrează în televiziune, ca să ne uităm noi cu drag la telejurnal, ediloaica de pe Dâmboviţa e mâncată de anturaje. Ea a vrut să utilizeze alt verb care începe cu litera B, de aceea a aruncat-o pe asta cu „beneficiază”. A gândit golăneşte, cum ar veni, adică ar fi trebuit să spună că ăla care va opri apa cel puţin călâie o va... beneficia. Exact, rimează cu „dezveli”.

* Coreea de Nord îi solicită Washingtonului s-o recunoască drept stat dotat cu arme nucleare. Şi cu pâine puţină, aş adăuga, căci pita cam îngraşă.

Citit 610 ori Ultima modificare Luni, 12 Septembrie 2016 18:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.