Era mai bine în februarie

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* A început campania, acoperă-mi buletinul de vot cu ceva! Oare de ce nu se merge la urne în ianuarie sau februarie, când şi-aşa eşti deprimat by default?

* Despre ai noştri, la candidaţi mă refer, nu se prea poate vorbi în public (în media, căci pe reţelele de îndobitorice jungla e permisă), dar, indiferent de condiţia socială a fiecăruia, vom perora pe marginea întâmplărilor din Statele Unite ale Americii. Trump a ajuns deja la Casa Albă, fiind invitat de preşedintele în exerciţiu, şi încă n-a atins butonul roşu. Totodată, e bine de ştiut că Baba Vanga, celebra prezicătoare cu nume de starletă porno, a lăsat cu limbă de veştejire despre al 45-lea bulibaşă al SUA că nu va apuca să-şi ia mandatul în primire. Aştept ca bărbatul Melaniei să-i zică vreo două de la ficat celebrei pasagere prin Univers care, într-un fel, îi face concurenţă doamnei Carmen Harra. Go, Trump!

* Apropo de preşedintele ales peste gârlă. Nu eşti român veritabil dacă nu te lauzi că-l cunoşti pe noul şef de la birou, folosindu-te eventual de poveşti de weekend, cu grătare, băute şi alte sindrofii. Păi, mă ştiu, nene, cu el, suntem ca fraţii, le spui celor din jur, iar cel mai recent exemplu ne-a fost oferit de marele Ilie Năstase. Fostul numărul 1 mondial se bate cu antebraţul pe abdomen că este prieten la cataramă cu Trump: „Cum să-l strig acum, domnule preşedinte? Haideţi, fiţi serioşi, o să-i zic tot Donald, că doar suntem prieteni de-o viaţă!” Frumos, cât s-a putut, vorba poetului de la etajul al II-lea.

* În schimb, Robert de Niro, actor de la ei, a întors-o ca la Mizil după alegerile de la mijlocul acestei săptămâni. N-o să-i mai dau un pumn, cum promiteam în campanie, căci a ajuns preşedinte, deci trebuie să respect decizia compatrioţilor mei, a precizat jupânul de la Hollywood. Şi ăsta era bun pentru alegerile parlamentare din decembrie. De la noi. E politică de stat să făgăduieşti una, dar să fumezi altceva.

* Se extinde iarăşi gripa aviară în Europa. Prin urmare, nu mai avem voie să ne folosim de urarea „Sănătate la păsări!”        

Citit 609 ori Ultima modificare Vineri, 11 Noiembrie 2016 16:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.