Ne-au ieşit balcoanele în stradă

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* În Moldova şi Bulgaria, au avut loc ieri alegeri prezidenţiale. Ale noastre, parlamentare în acest an, sunt încă la dospit. La cum se arată vremea în aceste zile, pe 11 decembrie vom vota în secţii de gheaţă, ca la Bâlea Lac.

* Iarna a venit încă din luna septembrie, dragii mei prezentatori de informaţii meteo, nu ieri, când a nins "portocaliu" în Moldova şi Transilvania. La cât de multe probleme sunt cu termoficarea în ţară, răcirea accentuată a vremii pare a fi mâna unui grup terorist. Mai rămâne să fie şi revendicată.

* Din cauza vântului exagerat, copacii şi balcoanele din România au ieşit în stradă. În faţa blocului, pentru început.

* Se circulă în condiţii de iarnă, mi s-a spus din spatele micului ecran. Călătoria nu mai continuă, mai exact alunecă.

* Nu ne convine ce joacă echipa naţională de fotbal a României? Haideţi să protestăm precum americanii pe care alegerea lui Trump ca preşedinte i-a înfuriat! Nu e reprezentativa ţării mele, acesta ar trebui să fie mesajul, dar nu avem metrou la Galaţi, aşadar unde naiba să facem răzmeriţă? Poate în vreo staţie a tramvaiului 39...

* Am fost pe Arena Naţională pentru a cânta imnul la startul meciului cu Polonia. M-am responsabilizat, dar nici în jur n-am depistat maimuţăreală. În ciuda faptului că la televizor şi-au făcut reclamă preponderent bovinele care au aruncat cu petarde pe gazon, o spun cu mâna pe inimă: există destui români frumoşi, caracterial şi educaţional, doar n-o să vă creionez un top al domnişoarelor care au nimerit pe stadion doar ca să-şi facă încălzirea înainte de a merge în club.

* Slavă Domnului că meciul Rusia - România, un amical (sper să nu redevină amical cu de-a sila) programat mâine seară, va fi transmis de un canal de televiziune pe care nu-l recepţionez. Voi avea, astfel, şansa de a-mi pune imaginaţia la treabă. Apropo, nu vi se pare o coincidenţă aspră că această partidă este programată la o săptămână de la alegerea lui Donald Trump?

Citit 533 ori Ultima modificare Duminică, 13 Noiembrie 2016 17:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.