Ce-ai făcut, mă nene, tot corupţi?

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Ne întrebăm cum a fost posibil ca americanii să-l aleagă pe Trump, dar şefa Autorităţii Electorale Permanente din România ar putea face sărbătorile de final de an pe la beciul domnesc. Ana Maria Pătru are puţină treabă pe la DNA şi, chiar dacă va fi găsită fără muscă pe eşarfă, tot nu va mai găti salată de boeuf pentru Revelion. Bărbată-su a fost prins ieri în timp ce fugea cu nişte documente importante, dosare fundamentale pentru desfăşurarea anchetei. Habar n-am dacă cei doi se bucură de prezenţa vreunui copil în vastul apartament... Dacă nu, şi bradul mi se pare inutil pe 2016.

* Extratereştrii trebuie să ne vadă cu alţi ochi. Da, lăsaţi murmurul ineficient, e vorba de acei ochi ieşiţi cu mult din orbite. Pe Terra, prin zona de sud-est a Europei, timpul s-a dilatat - de pildă, în România, Black Friday va ţine zece zile.

* În aprilie 2017 am putea fi chemaţi la urne pentru a vota din nou. Nu pentru partidul X sau candidatul Y, ci cu ocazia unui referendum pe tema căsătoriilor dintre persoanele de acelaşi sex. Sau, mă rog, pentru a defini noţiunea de mariaj - dacă Ion şi Vasile pot merge de braţ în programul Prima Casă, or dacă se vor mulţumi maximum cu câte un suc savurat cu acelaşi pai.

* Poliţiştii de la Piatra-Neamţ, arestaţi pentru luare de mită şi fals în înscrisuri, au fost înregistraţi când reacţionau, ca pe Youtube, la primirea şpăgilor de la conducătorii auto traşi pe dreapta. Ce-ai făcut, mă nene, măăă, aceasta era placa purtătorilor de caschetă la vederea gologanilor nemunciţi, replica aparţinându-i unui personaj de life-style, aşa-zisul rege al fiţelor Andrei Versace. Pentru cei care cunosc istoria acestei fiinţe, miliţienii de sub Ceahlău ar fi putut continua cu remarci la adresa confratelui Marian Godină, scriitor şi, din câte se pare, etalonul corectitudinii din Ministerul de Interne: „Ce-ai făcut, Godină, tot sărac, tot sărac, tot cu salariul mic de poliţist? Tot aşa, cu cărţile alea pe care nu ţi le cumpără nimeni, tot nicio atenţie, nimic, de la şoferi? Tot prin cartier îţi faci concediile, amărăşteanule?”

Citit 568 ori Ultima modificare Marți, 15 Noiembrie 2016 17:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.