De nu i-ar fi şi dincolo patron...

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Nişte jurnalişti, căci de la politicieni nu mai aşteptăm decât ordonanţe urât mirositoare, deplâng transferul către altă galaxie al miliardarului fără chip Adamescu. Că statul l-a ucis, că omul ştia prea multe, că nu i s-a permis accesul grabnic la tratament şi alte lacrimogene second-hand. De fapt, titularul din Top Forbes s-a stins într-o clinică privată pe timpul detenţiei primite acum un an şi ceva, ca să fac recurs doar la memorie, nu şi la Google. Despre morţi numai de bine, Dumnezeu să-l ierte la fel cum a făcut, sper, şi cu cei care au pierit din cauza celui transformat brusc într-o victimă atinsă de celebritate. Îmi doresc doar atât - pe calapodul "s-a dus în Ceruri ca să le cânte îngerilor, va desena, dansa sau va face marketing şi rebranding printre nori", sper ca Adamescu să nu fie şi dincolo patronul clubului de fotbal Oţelul.

* Statul Chile se confruntă cu cu cele mai grave incendii de vegetaţie din ultima jumătate de secol. Ca să-i parafrazez pe Liviu Dragnea şi Victor Ponta, lumea nu mai crede de mult în coincidenţe. De ce eşti piroman, domnule Klaus Iohannis?

* Şeful statului este de părere că, în contextul scandalurilor din ultima perioadă, PSD-ul se comportă ca la grădiniţă. Aoleu, mai uşor cu astfel de comparaţii, boss, că, dacă aude doamna Gabi Firea, va lua iute măsura de închidere a unităţii şcolare până când va mai creşte un pic temperatura relaţiilor dintre cele două palate...

* Dragnea a strâmbat din nas când a văzut bugetul pe 2017, chemând la raport toţi miniştrii din Guvernul care-i poartă parfumul. Preşedintele Camerei Deputaţilor a profitat de ocazie ca să-l scuture pe ministrul gălăţean de la Finanţe, afirmând că Viorel Ştefan a fost mai moale decât trebuia. Nea Livişoare, bre, dacă era tare, nu-l luai în echipa Executivului, de ce încerci să te păcăleşti?

* Tăriceanu se scuză că n-a primit scrisoarea lui Iohannis privind declanşarea unui referendum deoarece instituţiile publice n-au funcţionat. Lăsaţi, domnule Călin, şi noi suntem sătui de guvernarea la poştă!

Citit 558 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Ianuarie 2017 18:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.