Stand-down comedy

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Galaţiul a ajuns vedetă naţională după ce viceprimarul Apostol Picu a făcut stand-up comedy (de fapt, e stand-down, căci era aşezat) în faţa aifonului şi a urcat şmecheria pe Facebook. Edilul dunărean l-a împăturit în foietaj pe şeful statului, acuzându-l direct că este responsabil de tragedia din Colectiv şi drama din Bamboo, lansând şi alte ipoteze imposibil de dovedit. Cetăţenii de pe reţelele de socializare s-au inflamat, solicitându-i iute demisia liderului de apă dulce... Staţi aşa, nene, n-are rost! Noi, românii, am putea exporta caterincă - an de an ieşim pe plus, ar fi păcat să nu ne delectăm cu înregistrările vicelui de pe Domnească 38. Boss, bagă una şi cu Trump, să sucombe duşmanii de ciudă! Şi nu te grăbi s-o iei la rost şi pe madam Melanie, aşteptăm un alt episod. Şi nu tot în trening, insist, nu merge să mitraliezi în echipament Adidas despre crime împotriva poporului mioritic, no? Ţinuta sport se pupă doar cu bârfa despre maşini, ofsaiduri şi cornere din fotbal.

* Cristiana Anghel a demisionat din ALDE din motiv necunoscute. E doar o pierdere de etapă, căci o altă educatoare are potenţial de a o înlocui - este cercetată pentru că ar fi furat cornul şi laptele preşcolarilor pe care îi are în îngrijire.

* România ocupă locul 61, ultimul din UE, în topul mondial al democraţiei, fiind la egalitate cu Mongolia. N-are rost să mai urcăm, doar ni se spune de prin ’91-’92 că democraţia e prost înţeleasă în spaţiul carpato-danubiano-Ponta.

* Nepotismele, subiect rumegat în contextul ordonanţelor Guvernului Grindragnea, sunt la ele acasă pe alte continente. De pildă, finala Australian Open la tenis va fi susţinută de surorile Williams. De ce la alţii se poate, iar noi trebuie să cerem opinia Comisiei Europene? D-aia n-are ursul... coamă.

* Televiziunile care au dezinformat în ziua protestelor ar putea rămâne fără licenţă de emisie. Ar putea, dar nu se va întâmpla, căci şi la CNA miroase a ciorbă de burtieră.

Citit 633 ori Ultima modificare Joi, 26 Ianuarie 2017 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.