Imun-light. Cu Livache

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* S-a furat Oscarul. L-a luat filmul dâmboviţean Imun-Light, iar în rolul principal l-am observat pe Livache, politicianul român căruia i s-a mai tăiat din nas. Adică din cealaltă imunitate.

* Ceremonia din Los Angeles s-a încheiat cu o gafă, premiul pentru cea mai bună producţie fiindu-i oferit iniţial echipei La La Land, iar în momentul în care artiştii le mulţumeau mamelor, căţeilor şi purceilor, unul dintre aşa-zişii laureaţi şi-a dat seama că pe plicul mult-râvnit erau trecute cotelor apelor Dunării, adică orice altceva decât faptul că le revine acea statuetă. S-a glumit pe la noi ca la prezidenţialele cu Geoană şi Băsescu, cu toate că totul, aşadar inclusiv banchetul Oscarurilor, mi se pare o diversiune. Cine ştie ce s-a mai uşchit între timp prin ţară?

* Apropo, boss. Nu puteau alde Hollywood şi compania să organizeze festivitatea în noaptea de 31 ianuarie, atunci când alde Iordache aveau nişte treabă şi noi, neavând album duminical în program, îi cam încurcam? Nici SUA nu mai sunt ce-au fost cândva.

* A revenit investitorul acasă fără caşcaval. Florin Salam, prim-manelistul republicii, a fost deposedat de 100.000 de dolari pe aeroportul din New York, aşadar nu va mai putea finanţa cluburi de noapte şi nici domnişoare aflate în insolvenţă. Americanii-s de vină, vorba lui Tudor Chirilă...

* Şi dacă tot s-a întors fiul rătăcitor acasă, mai sărac cu o sută de mii de parai, consider că trebuie să sacrificăm viţelul. Pe cel mai gras, aşa cum e pilda, însă nu m-aş implica prea mult. Adică, nu vreau să dau nume, şi-aşa am intrat în Postul Paştelui.

* Elevii din Prahova care, în loc să stea pe telefoanele deştepte, s-au înscris la Olimpiada de limba şi literatura română au avut de scris un denunţ plecând de la Moromeţii lui Marin Preda. Năstase de la Educaţie (e Pavel, nu Adelu, nici Ilie) s-a grăbit să anunţe că va investiga problema - l-o fi sunat Livişor să-l întrebe dacă i s-a urât cu guvernarea. Păi, ce faci, tataie, îi învăţăm de mici să dea în gât?

Citit 559 ori Ultima modificare Luni, 27 Februarie 2017 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.