Salame, mai bine guițai la Dâmbovița!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Weekendul a fost marcat de câteva evenimente culturale. Dom’ Florică Salam a fost buzunărit pe aeroportul din New York, Lucică Bute s-a ales cu o julitură în meciul de revenire care s-ar putea transforma în actul final din carieră, iar dâmbovițenii din PSD au organizat o ieșire în stradă pentru a demonstra lumii întregi că Sorin Grindeanu, deși adoptat abuziv de un tată controversat (normal, Livache e acela), poate plânge și pe alți umeri pufoși. Comentariile, dacă nu vor fi victimele unor atacuri psihotronice, ar putea fi pertinente:

1. Manelachele revenea acasă după câteva cântări elegante pe continentul american. Poliția l-a reținut după ce i-a găsit prin bagaje 100.000 de dolari și l-a tratat ca în reclama cu marmotele - dumneavoastră puteți pleca, boss, dar cașcavalul rămâne. Practic, Salam a guițat degeaba. Mai bine ar fi rămas pe plaiurile mioritice... De pildă, la mitingul de la Dâmbovița tot s-ar fi lipit la niște miare cinstite colectate de la mai-marii social-democrați. 

2. Bute, urcat în categorie, a simțit nevoia să revină în ring după acele acuze de dopaj. Meciul n-a fost transmis în România și, după ce am văzut rezumatul în jurnalele de știri, scuip în sân și zic bogdaproste. Mitul lui Lucian se topise de câțiva ani buni, de vină fiind britanicul ăla cu față de tinichigiu, dar n-aveam chef să fiu masochist. Ca să nu mai adaug, cel mai probabil datorită patriotismului local, că nu-mi face plăcere să aud cronicile invidiosului de Doroftei, chiar dacă acest Doroftei a fost mai pugilist decât Lucian.

3. Rovana, Țuțuianu din Comisia SRI a Camerei Deputaților și alți artiști de vază ai PSD-ului au apărut pe afișele de organizare a mitingului de susținere a Guvernului Grindragnea. Păi, cum facem, doamnă? Nu suntem puțin miniștri, scoatem populația ca să umplem gropile din stradă? Dar mister Țuțuianu, destul de gureș în dialogurile cu presa, individ pornit împotriva multinaționalelor, nu s-ar fi putut abține? Nu neapărat discreția ar trebui să-l caracterizeze, ci poate un dram de imparțialitate... Hai, c-am glumit à la Vacanța Mare!

Citit 539 ori Ultima modificare Duminică, 26 Februarie 2017 15:02

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.