Cotele apelor Nilului

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Carevasăzică, şi bărbaţii s-au bucurat de o frumoasă noapte de 8 Martie. În vreme ce doamnele petreceau departe de domiciliu, tovarăşii uitaţi în faţa televizorului au profitat de câteva ore istorice, abuzând de păsăreasca stadioanelor. S-a calificat Barcelona, ce contează că a venit întreţinerea pe februarie cât cotele apelor Nilului?

* Faza cu fotbalul jucat pe arenele lor este prima chestiune pozitivă care face vâlvă printre români în 2017. Şi aici, însă, s-a produs dezbinarea - există cetăţeni care laudă revenirea echipei din Catalunia, dar şi băieţi şi fete care dau vina pe arbitri. Pe bune, aş întreba unde este domnul Iohannis. Huooo, să iasă domnul preşedinte şi să-i împace pe munteni cu olteni şi pe dobrogeni cu oşeni.

* Guvernul României l-a numit ieri în funcţia de prefect al judeţului Teleorman pe-un fost gardian public, care a început facultatea la numai 37 de anişori. Mă bucur când văd că şi un român de rând ajunge în vârful ierarhiei, când aud că unul ca noi, de fapt ca ei, ne va reprezenta. Rectific, îi va reprezenta. Gardiane de judeţ, eşti bun de cinste! Ţi-ai făcut temele pentru mâine, la seralul ăla pe care-l urmezi? Cum, tu nu faci şi seralul după facultate? Nasol, ai ratat o mare şansă...

* Liviu Dragnea le cere explicit parlamentarilor social-democraţi să voteze împotriva amendamentelor lui Şerban Nicolae. Am auzit că şeful Camerei Deputaţilor îi şi ameninţă pe supuşii săi din partid - băi, dacă nu votaţi cum vă zic eu, este posibil să scăpăm cu toţii! Vă doriţi aşa ceva? Ptiu, Doamne fereşte!

* Am identificat încă un motiv să trec la buget. Doamna Olguţa a anunţat ieri că fiecare bugetar român va încasa şi câte două norme de hrană, başca un voucher de vacanţă. Abia aştept să mă angajez la stat, îmi va fi mult mai bine decât la privat şi sper ca madam Vasilescu să nu se oprească, să vină şi cu alte măsuri care să lărgească hăul care desparte sclavii de la patron de oamenii care n-au gustat cerneala nici măcar de când semnează condica în vreo instituţie publică. Lia Olguţa, eşti măritată? Te-aş cere în căsătorie, parol.

Citit 656 ori Ultima modificare Joi, 09 Martie 2017 16:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.