Gata, mă fac bugetar

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Nu, vă rog, lăsaţi, fără cele patruzeci şi patru de recipiente! Vă implor, ar fi şi păcat să vărsăm atât de mult... Nici măcar la Vaslui nu mai merge atâta cantitate. Calitate, boss!

* Şi mai era una, aia cu ziua bărbatului. Pe bune? Dar de ce 1 sau 8 martie nu se bucură de o celebritate la fel de dubitativă? Adicătelea, aş vrea să aud într-un an, până la apariţia roboţilor în condominiu, o doamnă bine cum oftează în primele zile ale lunii a treia: Lasă-mă, fată, nu-i nicio zi a femeii! A scornit-o careva, ziua noastră e... De fapt, nu ştiu dacă avem una.

* Astăzi, pe 9 martie, bărbaţii din România beneficiază de gratuitate pe transportul în comun. Sau, mă rog, aşa ar trebui să fie. Dacă aş fi primar sau consilier, m-aş zbate pentru o asemenea măsură. Ce se înţelege din această poveste? Vreau să mă votaţi, aş face totul ca să-mi fie mai bine.

* Am comis acum câteva zile o listă mică, m-am trecut numai pe mine acolo, şi aş vrea să i-o trimit domnului Dragnea. Doar n-o să credeţi că Şerban Nicolae, în ciuda replicilor belicoase de alaltăieri, trece prin faţa lui Livache altfel decât sugându-şi burta - şefule, aş dori şi eu să lucrez în sistemul bugetar. Dar accept cu numai o condiţie, să-mi faceţi leafa de 4.000 de lei, doar n-oi fi fraier să înghit apoi o majorare de numai 45 de procente. Ah, era să uit - parcă n-aş munci atât de mult, pe la 1, 1 şi ceva aş rupe uşa. Se poate?

* Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, femeile din ţara noastră sunt şoferi mai buni decât bărbaţii. Am două variante de comentariu:

1. Cea misogină: afirmaţia este corectă până în momentul în care trebuie efectuată parcarea laterală.

2. Cealaltă: un şofer corespunzător trebuie să dea un flash la două sute de metri parcurşi. Nu mai zic de claxoane, pis-pis-uri pe geamul lăsat şi muzica dată la refuz în difuzoare. Prin urmare, IGPR-ul s-a cam pripit cu remarcile.

Citit 697 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Martie 2017 16:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.