Je t’aime, fată!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Trăi-ne-ar franţuzoaica! După exemplul englezesc, Olguţa s-a lăfăit şi în limba lui Voltaire şi Le Pen la consultările despre-nu-ştiu-ce de la ONU. Nu înţeleg de ce s-a oprit aici, ne-ar fi putut gavari şi în alte idiomuri. Ar fi ieşit un serial de mare interes pe care l-am fi dat şi la export. Oricum, je t’aime, fată! * De fapt, Lia, după celălalt prenume, ar fi trebuit să dea astăzi probă la sport, însă, după gimnastica din ultimele două zile, cred că nu mai este cazul.

* Haideţi să fim cinstiţi, mai degrabă feriţi de tentaculele ipocriziei... Unii i-au luat apărarea doamnei Vasilescu (sau Vasilesco, îmbolnăvi-m-aş de adecvare!), afirmând că fosta primăreasă s-a descurcat acceptabil, cât de cât, cum zice românul. Ce-i aia acceptabil, nu mai vreau să aud că i-a ieşit, că s-a descurcat?! N-a obligat-o nimeni să ciripească furculisioane şi romgleză, ar fi putut să citească în limba maternă, aşa cum procedează şi alţi demnitari. Sau poate i-o fi fost frică să nu scape vreun dezacord în oltenească.

* Deputatul Mitralieră ar putea fi dat afară din PSD, cel puţin asta se înţelege din cea mai recentă declaraţie a liderului Liviu Dragnea. Nţ, mi se pare prea puţin. Out din partid, dar şi din Parlament, cumetre Kalaşnikov!

* Un american a inventat crema pentru protecţie solară care se bea. Moldoveanul ar fi în stare s-o dea pe gât şi acum, în martie, iar dacă l-ar lua careva la rost, folosindu-se de contraargumentul conform căruia soarele de plajă încă nu şi-a făcut prezenţa, replica ar fi pe măsură: Cum, nu e soare? Lasă că vine el...

* Liliana Mincă, fosta şefă de la loto 6 din 49, n-a mai ajuns secretar de stat în Ministerul Educaţiei, aşa cum se preconiza în urmă cu o lună şi ceva. Premierul Grindeanu a numit-o vice la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor. Uf, ce uşurare! Cu această ocazie se mută şi gluma de nişă în altă parte. Vrei protecţie, consumatorule? E loterie.        

Citit 1028 ori Ultima modificare Joi, 16 Martie 2017 16:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.