Balena Albastră şi politica

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* România este ţara din Uniunea Europeană cu cea mai mare diferenţă dintre bogaţi şi săraci. Şi proşti, cum îi place lui Ţiriac să constate. N-ai cum să fii şi mistreţ, şi vânător... Ca să fiu mai explicit, dacă deţii armă cu alice, n-ai cum să-i duci dorul şteviei.

* Corvetele alea pentru Apărare nu vor mai fi construite în şantierul din Galaţi. Nu, a avut grijă Guvernul Grindragnea să anuleze acest contract care, în ignoranţa-mi economică, presupun că ar fi ajutat comunitatea de la Mila 80 a Dunării. Se gudurau unii pe Facebook că există şi gălăţeni prin Executivul lui Sorin. ’Geaba, bre, pe unul n-a interesat să extragă blestemata asta de zonă din umbra Uniunii Sovietice.

* Iar parlamentarii gălăţeni – poate cu o excepţie, două, căci mai sunt unii care abia au învăţat drumul spre Piaţa Universităţii – sunt la fel de vinovaţi că investiţiile consistente se ţin în continuare departe de Mazepe şi Ţigline.

* Bărbatul madamei Alina Gorghiu, până acum câteva luni vârful de lance al opoziţiei din România, s-a dat cu maşina până la refuz, provocând un accident rutier de proporţii. Omul se afla într-un bolid, adică nu-i păsa de ceilalţi participanţi la trafic. Aşadar, iată că şi cei care nu pupă ciolan sunt vii. Mă rog, puţin spitalizaţi, dar în afara oricărui pericol, doar n-o să credeţi că un dosar penal mititel mai sperie pe cineva.

* Cinci elevi din Iaşi au ajuns la spital după ce ar fi jucat Balena Albastră, idioţenie care-i împinge pe adolescenţi spre suicid. Ce chestie, oare politicienii ştiu de existenţa acestei provocări? Ca s-o scoată în afara legii, nu vă mai gândiţi la nenorociri!

* Ministrul turc de Interne ameninţă UE: „Dacă vom lăsa zilnic câte 15.000 de refugiaţi să vină spre voi, vă va durea capul!” Alde başkan balonlu ciklet, lăsaţi-o aşa, n-are rost să vă daţi de gol până la capăt... Şi cei care au intrat până acum pe bătrânul continent tot pe la Înalta Poartă, cu peron pe ambele părţi, au arătat paşaportul şi certificatul de căsătorie.        

Citit 744 ori Ultima modificare Vineri, 17 Martie 2017 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.