Boeing pentru excremente

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Potrivit statisticilor Eurostat, românii se bucură de cea mai ieftină benzină şi de cea mai ieftină motorină din Uniunea Europeană. Drept urmare, o ştie orice conducător auto din acest colţ de ţară, ne facem plinul la basarabeni.

* Anul acesta am scăpat de glumele nesărate ale prietenilor, aşa-zisele poante de 1 aprilie. Poate şi pentru că, atunci când vine vorba de anecdote, mă consider un fan al calendarului mayaş. Ideea este că, oricât de vigilent ai fi, de şmecheriile politicienilor nu te poţi feri.

* Cea mai bună cioacă de 1 aprilie a fost servită de Ministerul de Externe al Rusiei, acesta publicând pe propria pagină de Facebook o înregistrare audio cu mesajul – dacă doriţi să ne implicăm în alegerile din ţara voastră, apăsaţi tasta 3! Haideţi, e bună gluma, n-are rost să ne apretăm batistele... Ăsta e umor, nu fazele cu pasta de dinţi cu care badijonezi clanţa uşii.

* Criticat pentru sângeroasa campanie împotriva drogurilor, preşedintele filipinez Rodrigo Duterte i-a ameninţat pe liderii UE, invitându-i la el acasă ca să-i plesnească. Îmi vine în cap o variantă numai bună pentru această excursie cu peripeţii dinainte anunţate – Călin Popescu Tăriceanu. E comunitar, are obrazul gros, deci ne putem baza pe rezistenţa sa.

* Un român va fi şeful transportului public din Abu Dhabi. Nu, nu este vorba despre doamna Genica Totolici de la Transurb Galaţi, ci despre un anonim din Oradea. Necunoscut pentru noi, fireşte...

* Olandezii vor dezvolta o flotă de drone care adună excremente de câine. Am două lucruri de notat:

1. În eventualitatea în care la ei acasă dronele vor şoma, le propun olandezilor inovatori să se uite pe hartă. Undeva, în Balcani, există România. Restul se subînţelege.

2. Acum o săptămână, în faţa blocului în care locuiesc, m-a întâmpinat cel mai mare excrement văzut vreodată. Live! Pentru semenii săi ar fi nevoie de Boeing-uri, nu de drone.        

Citit 513 ori Ultima modificare Duminică, 02 Aprilie 2017 16:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.