Fie ca Salvarea

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Românii au sunat şi de Paşte la ambulanţă. A, nu din cauza abuzurilor alimentare şi de alcool, ci doar ca să le arate vecinilor că au avut ceva de pus de masă şi în acest an.

* Apropo, nu merg şi SMS-urile la Salvare? Fie ca prima dubiţă să mă viziteze imediat, căci nu mai ştiu câte sarmale şi câte pahare de vin mi-au ocupat sărbătoarea...

* Vremea de grătare s-a dat încă din ajun, chiar dacă în municipiu nu prea există zone de agrement care să susţină o asemenea activitate. Când plouă, plouă şi pe locurile care ar putea fi amenajate în folosul cetăţeanului de la bloc.

* În timp ce noi devoram cozonacul cu ouă lavabile, la sud-est de Marea Neagră s-a votat în draci. A ieşit cine trebuia, adică ăla cu mustaţă. Se poartă, moda prinde rădăcini.

* Dragnea de la ei, o variantă deloc comercială, a căpătat puteri supranaturale, iar pentru Europa nu este o informaţie pozitivă. Cu toate că sultanul ar putea rămâne călare până în 2029, pariez că în spiciul său a pomenit noţiuni verzi precum democraţie şi revoluţie. Fix cum făcea Nea Nicu până în decembrie 1989.

* Gurile rele zic că o mulţime de autocare pe care apăreau iniţialele TR au fost observate transportând electori la secţiile de vot din Ankara şi Istanbul. TR, v-aţi dat seama, vine de la Teleorman.

* N-aveţi chef de o vacanţă la Kuşadasî sau de un sejur cu de toate în Antalya? Am înţeles că la all inclusive se servesc şi arestări, iar dacă va trece şi următorul referendum, ghiduşul de Erdogan-Stănescu va umple bufetul suedez şi cu pedeapsa capitală. Un turist bun va fi un turist redus la tăcere, condiţia fiind ca el să aibă paşaport de Occident.

* Haideţi că am glumit! Vai de cozonacul meu... Cum să aibă ceva Erdogan cu oamenii din străinătate care vor ateriza sub Înalta Poartă pentru a-şi toca gologanii de concediu? De fapt, nu ştiu cine va mai risca să testeze contextul politic absolut proaspăt de după Bosfor şi Dardanele.

Citit 519 ori Ultima modificare Luni, 17 Aprilie 2017 17:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.