Cât o mai fi litrul de urină la unguri?

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Nu ştiu care protest e mai grotesc... Nţ, nu urmăresc rime stupide, eram sub impresia unor informaţii aparent incredibile. Mai întâi, portăriţa echipei feminine de handbal CSM Bucureşti, Paula Ungureanu, a fost sorcovită cu pahare de plastic şi cu un litru de urină, la meciul disputat recent la Budapesta, apoi mi-a fost atrasă atenţia de faptul că nişte fani danezi au aruncat pe terenul de fotbal mai mulţi şobolani morţi pentru a-i şoca pe adversari. Comentarii:

1. O fi Grig Bivolaru din România, dar mi se pare că a câştigat mai mulţi adepţi MISA în Ungaria, adică într-o ţară mai civilizată decât a noastră. Le urez fir întins, dar numai când au în vizor jucătoarele proprii.

2. Când calci involuntar într-un rest digestiv, se zice că e bine să joci la loto. Cum nici Paula n-a dorit să fie în bătaia duşului scârbavnic al maghiarilor, anticipez că formaţia din capitala României va câştiga iarăşi Liga Campionilor.

3. Să te mai minunezi că există judeţul Vaslui, de vreme ce unii în Danemarca şi-au permis să spurce gazonul cu rozătoare pregătite de împăiere? E ceva putred p-aici, şi-or fi spus exaltaţii care n-aveau habar cum să devină vedete pe glob.

* Aşadar, decât să pomenesc iarăşi politicieni şi partide, am ocupat o bună parte din rubrica zilei cu afaceri care se ridică abia până la genunchiul broaştei. Ca să nu mai spun că şi contrele dintre americani şi nord-coreeni ar putea reclama niscaiva atenţie...

* Donald Trump l-a felicitat pe Erdogan pentru victoria discutabilă din referendumul organizat duminică în Turcia. Gurile rele susţin că preşedintele Statelor Unite habar n-are de ce a deschis cavitatea bucală. Prin urmare, mă aştept să-l felicite şi pe Cosmin Contra, pentru succesul obţinut cu Viitorul lui Gică Hagi.

* Raed Arafat, întrebat de ce a comandat exerciţiile de alarmare care ne vor ţine ca pe ace până pe joi-vineri, a oferit un răspuns de politician: „Nu ne alarmăm pentru că am şti că va fi ceva.” Ei, lăsaţi, şi noi ne pricepem să mânuim telecomanda!

Citit 787 ori Ultima modificare Marți, 18 Aprilie 2017 18:06

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.