Ghiţă a ratat peruca

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Exerciţiu de alarmare, nu vă panicaţi! Săptămâna viitoare, vor suna sirenele. Băieţii cu exces de imaginaţie sunt invitaţi să se abţină, e vorba de entitatea cu care a empatizat Vasile Roaită.

* Şi, totuşi, dacă ne vor ataca ruşii, ce se va întâmpla? Vorba românului prevăzător – la telejurnalul nostru nu ne uităm numai noi, consumatorii de telenovele turceşti...

* Copiii de până la trei ani vor fi scutiţi de plata întreţinerii, legea fiind promulgată de preşedintele Iohannis. Doamna Firea iese bine de tot după publicarea acestui act normativ în Monitorul Oficial. Nu şi doamna Carmen, dar aceasta e o altă discuţie.

* Românii şi bulgarii sunt cetăţenii din Marea Britanie plătiţi cel mai prost, iată rezultatul unui studiu deloc surprinzător. Extraordinar, dar facem şi cele mai grele joburi, d-aia nici nu le vine ălora să ne arunce cu gologani în cont.

* Sebi Ghiţă a fost prins la Belgrad, paşaportu-i fals de cetăţean sloven fiind şi expirat. Aici, admit, îmi cam prind urechile şi întreb absolut legitim – dacă un paşaport nu e real şi-i expiră termenul de valabilitate, el nu devine autentic? Am gândit problema în modul, ca la orele de matematică.

* Când l-a capturat poliţia sârbă, Ghiţă era tuns zero şi purta o barbă de sol otoman. Carevasăzică, a încercat un camuflaj, dar a ratat perucile purtate de Ţociu şi Palade.

* E vai de capul nostru dacă nici interlopii nu dau semne de inteligenţă. Sebastian, fost politician, dar mai degrabă ins al lumii certate cu legea, ne-a lăsat mereu impresia că ar fi în stare să plece în Cuba sau prin Baleare, ca să joace un tabinet cu Dinu Patriciu şi Condrea de la Hexi Pharma. Când colo, bietul de el, se plimba năuc pe străzile lui Bregovici. Ghiţă, Ghiţă, pe la Portiţă ai revenit acasă. La Portiţa de Fier mă refer, nu mă băgaţi în oala lui Stratan.

* Numai în pielea lui Ponta să nu fii... Cel mai bun prieten al său ar putea începe să vorbească. Vai, dar nici cu Codruţa nu mi-e ruşine!        

Citit 760 ori Ultima modificare Vineri, 14 Aprilie 2017 18:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.