Steagul lui Iohannis

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Un Bemveu dă Bucale a transportat un domn civilizat pe litoralul românesc, iar în momentul în care pe traseu s-au insinuat nişte săraci de poliţişti constănţeni, maşinoiul dă fiţe s-a încăpăţânat să oprească. Pur şi simplu nu se dădea la o parte pedala de frână, ceva se întâmplase, boss... Nu v-aţi dori să fiţi în pielea groasă a conducătorului auto care a asistat la momente de-a dreptul jenante - bolidul a forţat ca nebunul două baraje ale Poliţiei şi, abia după ce s-au auzit focuri de armă, s-a oprit în drum. După 30 de kilometri de atitudine îndărătnică. De unde o fi luat nefericitul această maşină? Este că domnul Iohannis se face vinovat de incident? Dacă n-ar fi validat proiectul lui Dragnea, acela cu eliminarea a 102 taxe, n-ar mai fi apărut pe străzile din România toate tigăile pământului.

* Apropo de şeful statului. Omul de la Cotroceni şi-a pus internetul în tărtăcuţă, mai ales pe cel britanic, după ce a mutat steagul Regatului Unit înainte de a face unele declaraţii la finalul negocierilor pe tema Brexitului. Cred că nu mai este cazul să ne facem griji pentru compatrioţii care lucrează deja în Londra sau Manchester...

* Gestul lui Klaus merită şi câteva exerciţii de imaginaţie ieşite din comun. Mă forţez, ca de Ziua Internaţională a Muncii:

1. Dacă în locul preşedintelui s-ar fi aflat Liviu Dragnea, flamura britanică ar fi fost mutată de Sorin Grindeanu.

2. Dacă în locul actualului preşedinte s-ar fi aflat fostul, adică Traian Băsescu, steagul ar fi ţinut loc de batistă.

3. În caz că alegerile din 2014 ar fi fost câştigate de Victor Ponta, stindardul lui alde John ar fi purtat şi semnătura lui Sebastian Ghiţă.

4. Următorul scrutin prezidenţial va avea loc în 2019, iar Găbiţa Firea este cotată cu şanse mari. Dumneaei, aflată în faţa culorilor drapelului Marii Britanii, ar fi scos din joben nişte iepuraşi gigantici.

5. Mă gândeam şi la ceilalţi şefi de stat post-decembrişti. Emil Constantinescu s-ar fi lăsat acoperit de prapur, eventual şi-ar fi deplâns situaţia.

6. Ion Iliescu ar fi înghiţit în sec, n-ar fi gustat deloc incidentul. Probabil, ar fi declarat că „ză dacs cheim from ză tracs”. Mă rog, detalii.        

Citit 1624 ori Ultima modificare Duminică, 30 Aprilie 2017 18:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.