Al-Zarqaoi

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* O navă cu aproape 9.000 de oi plecată din România a scufundat un vas spion rusesc. E informaţie-viral, s-au făcut mii de poante pe seama acestui accident ruşinos pentru Vladimir. Îmi mai încerc şi eu norocul, cât s-a putut, cum ar zice căpitanul vehiculului care trăgea cu urechea şi binoclul pentru Federaţia Rusă:

1. Atacul din Strâmtoarea Bosfor, căci acolo s-a întâmplat nefăcuta, trebuie revendicat cât mai repede şi mă tem că va lua cuvântul celebrul Ghiţă. Ghiţă Ciobanul, bre, nu IT-istul de la Belgrad. Mocanului din Mărginimea Sibiului i se poate spune cu această ocazie Al-Zarqaoi.

2. Mă gândesc angoasat la bomba chimică pe care îngrijitorul oilor o ţine bine ascunsă în cizme. Ce credeai, Putine, ţarule, că noi avem nevoie de umbrela NATO? Scutul de la Deveselu e doar la mişto, o diversiune de cinci stele.

3. Ne urmărea panica, eram terorizaţi de ipotetica situaţie ca Donald Trump să ne lase din braţe pentru Ţarul de la Est? Faza cu oile-submarin ne serveşte drept terapie. Gata, ne-am eliberat!

* Întrebat dacă va petrece în mod special ziua de 1 Mai, Livache de la Camera Deputaţilor (şi de unde mai vrea mustaţa domniei sale, importantă precizare) a afirmat că va merge la pescuit. V-aţi înnodat într-un deja-vu? Începe să-i placă la ştiuci sau asta a făcut toată viaţa? Braconierule, ţara pe mâna cui o laşi, boss? Ce, noi suntem precum xifoforii ăia din acvariu?

* Olguţa ne-a pregătit şi săptămâna asta o maximă: "98 la sută dintre angajaţii la stat au studii superioare, aşadar este logic să fie plătiţi mai bine decât cei din privat". Comentarii pentru doamna Craiolguţa. Nota Bene: părea mai simpatică în funcţia de primar al Băniei:

1. Fată dragă, nu fi o figură tristă, deci nu lăsa un domn cu facultate să conducă maşina unui ministru! Sunt destui şoferi la stat, mai mult de două procente, şi după calculele tale n-au numai douăsprezece clase.

2. Printre cei doi la sută care fac diferenţa ar trebui să intre şi ministrul de la Educaţie, Pavel Năstase. Mă iertaţi, doamna Vasilescu, dar nu se exprimă ca un absolvent de studii superioare. Bine, nici cu dumneavoastră nu m-aş lăuda în lume...

Citit 1665 ori Ultima modificare Vineri, 28 Aprilie 2017 17:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.