Las-o-n heraldica mea!

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Galaţiul va avea în sfârşit logo. Mă rog, am vrut să zic apă caldă. De fapt, cred că se va mulţumi cu puţin din prima şi cu ceva din cea de-a doua variantă. Altfel ne vom duela ideologic cu străinii, adicătelea cu oamenii din Brăila, Slobozia şi Vaslui - băăăi, ştii că noi avem logo? Lasă-mă-n heraldica mea, că-ţi trag un pumn vectorial!

* Dar cu apa caldă centralizată din Porto Franco cum a rămas, nenea? Mai întâi s-a vorbit despre un cazan originar din Brăila, apoi a apărut hotărârea de Consiliu Local prin care se suspenda furnizarea de agent termic şi s-a stropşit prefectul, atacând decizia în instanţă. Primarul i-a cerut demiterea, apoi a făcut un pas înapoi. Da, înapoi spre pauşal, cetăţene responsabil care îţi plăteşti întreţinerea, fără ca aceasta să fie principala condiţie pentru a nu aluneca spre copaie, cum afirma deputatul lipovean. Ce se va întâmpla? Nici măcar David Lynch nu bănuieşte, că tot se difuzează iarăşi în România serialul său de succes, Twin Peaks.

* Alaltăieri dimineaţă, după ploicica oferită de Doamne-Doamne, am deschis geamul ca să respir aer proaspăt. Precizare: locuiesc într-un fel cu spatele la Combinat, deci mai am o şansă. Închid paranteza. Mi-am pregătit plămânii pentru un coctail de sănătate, retina ţopăia veselă în perspectiva întâlnirii verdelui crud al boscheţilor din faţa blocului... Şi când colo, ce să vezi? Nişte marmeladă de patruped care stă în pat cu stăpânul, cu purtătorul de raţiune, ca să fiu puţin generos. Chiar în faţa pervazului meu din care zâmbesc nişte amărâte de muşcate. Mi s-au ofilit sărăcuţele, atunci mi-aş fi dorit să ţin urzici în ghiveci.

* Până la urmă, domnişoara Ariana Grande nu va concerta niciodată la Galaţi. Din fericire, pe de o parte, deşi este o remarcă cinică din cale-afară.

* Apropo de nenorocirea din Manchester, ambasadorul României la Londra, extenuatul Dan Mihalache, a afirmat ieri că speră să nu existe şi români printre victime. Doamne ajută, Dane! Te vom anunţa la final că nu e niciunul.

* Mugur Isărescu: "Nu am văzut niciodată în 27 de ani o situaţie macroeconomică mai bună, dar nici riscuri mai mari". Cu alte cuvinte, e mai bine să fii sărac decât bogat.

Citit 767 ori Ultima modificare Marți, 23 Mai 2017 17:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.