Manipulare. Money e de la Soros

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Trei din patru români consideră că ţara merge într-o direcţie greşită. Cel de-al patrulea dă vina pe presă, pentru manipulare, şi pe Soros. Doar pentru money.

* Ieri, în mai toată ţara, s-a lăsat cu greve japoneze. Sau grevă japoneză, habar n-am dacă e la singular sau la plural. Sper că e vorba şi de sushi la mijloc, altfel faci ceva pe ea de grevă cosmopolită...

* Fix 75 de români candidează la alegerile locale din Italia. Macaronarii par condamnaţi să-şi tragă singuri pamperşii pentru persoane de vârsta a treia. Ne-am făcut şi noi mari.

* Donald Trump consideră că Kim Jong-Un este un nebun cu arme nucleare. Ok, îi diferenţiază culoarea părului.

* Ieri a început Bookfest, eveniment la care intrarea este liberă, exact ca la Noaptea Muzeelor. Cum să mai vină românul la o lansare de carte sau la expoziţii, dacă se dă cultura pe nici măcar 50 de bani? E moca? Înseamnă că nu valorează mare lucru, e pierdere de timp.

* O femeie din Petroşani a câştigat aproape 10.000 de euro la CEDO, deoarece o bătea soţul. Doamnă, nu vă supăraţi că vă inoportunez, în caz că divorţaţi, daţi-mi şi mie un SMS ca să încerc să-l iau pe individ de partener civil. N-o fi voie, dar nici cafteala nu e legală, doamnă...

* Vi-l reamintiţi pe Daniel Barbu? A fost ministru la Cultură, are notorietate de traseist şi a scos pe guşă o grămadă de petarde, cele mai renumite fiind următoarele: "Se pot face multe festivaluri Shakespeare cu banii care li se dau celor afectaţi de HIV/SIDA", "e mai greu să faci faţă aparatului de justiţie din România decât să fii soldat în Afganistan". Bunuţ? Cât de cât, doar nu există om perfect. Barbu a fost numit ieri preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente. La câte bărbi ni s-au dat din 1990 încoace, mai era loc de un Barbu.

* Dragneo, măi Liviule, ce părere ai despre această numire? Ştiu, matale nu eşti specialist, dar măcar îl poţi ruga pe Sorin să-ţi ofere o opinie. Iar de partea cealaltă, Raluca, voi, liberalii, de ce l-aţi votat pe Barbu? Sper să-l puneţi pe Buşoi la cârma partidului, vă meritaţi soarta.

Citit 709 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Mai 2017 17:44

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.