Politicienii şi eseurile

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* NASA a descoperit o barieră imensă în jurul Pământului, pe care am fi creat-o chiar noi, oamenii, anunţă agenţiile de presă. Sărut mâna, NASA, e cea mai frumoasă ocazie de a vorbi despre Galaţi. Cu ce credeţi că a fost făcută bariera aia? Evident, cu fier subtilizat din combinat.

* Dragnea a fost în weekend la rugby, profitând de ocazie pentru a-l scoate din casă pe Zgonea, fostul său coleg de partid. Ştiu că nu munceşte nicăieri, din acest motiv l-am invitat la meci, ca să văd cum îl pot ajuta, a punctat Livache. De ce rugby? Haideţi, concentraţi-vă un pic! Îl familiarizează pe om cu eseurile. Nu se ştie niciodată când...

* Apropo de eseuri, putea să-l ia la Bookfest pe Valerică, ex-preşedintele Camerei Deputaţilor. Totuşi, ar fi bătut la ochi, n-am mai fi avut o figură de stil atât de suculentă.

* Doamna Carmen Iohannis a bifat zilele trecute o partidă de fotbal. A fost pe stadion pentru a-şi susţine un elev care juca pentru promovarea în Liga a II-a. Nimeni pe la baschet, nimeni, nu-i aşa? Ce repede l-a uitat lumea pe Ponta!

* Culmea infrastructurii în România: să n-ai mai deloc autostrăzi, dar să numeri şi accidente de telecabină cauzate de viteza excesivă.

* Conform unor studii recente, românii dau mai mult pe litrul de motorină decât pe cel de vin. Argumentul este logic, cât de cât - motorina nu face, nene, floare.

* Cetatea lui Vlad Ţepeş, din judeţul Argeş, a fost închisă publicului din cauza urşilor care dau târcoale. Iată posibilele explicaţii:

1. Urşii sunt nişte inculţi, poate chiar manelişti, şi n-are rost să facem o salată la porţile acestui obiectiv.

2. Mamiferele blănoase încearcă să intre numai cu legitimaţia, deci nu plătesc nici măcar o para chioară.

* Preşedintele clubului de fotbal FC Voluntari a fost filmat petrecând cu mici şi manele lângă trofeul Cupa României, pe care echipa sa l-a câştigat sâmbătă seară. Eh, omul o fi încercat şi cu scoici şi Mozart, dar atunci nu i-a imortalizat nimeni bairamul.        

Citit 755 ori Ultima modificare Luni, 29 Mai 2017 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.