S-a făcut voia baciului teleormănean

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Ministrul Turismului intenţionează să taie frunza de pe brandul de ţară al României şi să promoveze oaia. Îhî, mioara ar putea fi noua mascotă turistică a republicii. Păreri:

1. Doar cu oaia ca brand turistic s-ar explica prezenţa atâtor câini pe străzile patriei. Carevasăzică, stâna merită reconsiderată pe aceste plaiuri.

2. Iată cum a reuşit ministrul de la Turism să ne pună pe gânduri: până acum nu ne gândeam că baciul moldovean a fost ucis de baciul teleormănean.

3. Sau poate că băiatul promovat peste ministerul păstorit cândva de Nuţi Udrea nu ştia cum să ne spună că frunza a fost luată drept lucernă. Ce oaie incultă!

4. Să arunci oaia în faţă într-un stat în care lupii funcţionează legal imediat după 1990 e sinucidere curată. Veţi spune că nu lupul conduce în toate domeniile din spaţiul carpato-danubiano-Ponta. Aşa este, acolo unde nu e şef vărul sălbatic al câinelui, zace berbecul. Plin de sine, iresponsabil, uşor de gâdilat între coarne.

* Daniel cel mic (ăla alungat de Tăriceanu din ALDE) şi-a făcut partiduleţ, Pro România, cu sloganul #altfel, adică haştag altfel, unde haştagul va putea fi utilizat şi ca grătar de electorul mai slab informat.

* Pirotehniştii din Galaţi au fost scoşi din dispozitiv pentru a verifica un colet suspect lăsat în parcarea unui supermarket din municipiu. Ne-am panicat degeaba, se poate spune, căci în acea cutie de carton se afla doar mâncare stricată. De râs. Alterată, aşa sună mai bine. Cei mai de seamă terorişti ai oraşului sunt cetăţenii de la bloc care lasă ostentativ sacul cu gunoi în faţa uşii de la intrarea în apartament. Antraxul mi se pare doar o idee îndrăzneaţă în faţa potenţialului toxic al intestinelor de peşte lăsate de izbelişte pe casa scării...

* Guvernul Grindeanu, dar mai ales Olguţa, se confruntă cu o mare problemă. Un pensionar, antrenorul de fotbal Lucescu, ajuns la 70 de ani, a fost dat afară din serviciu. În Rusia. Au trecut câteva zile şi încă n-a fost angajat în altă parte. Să fie şi aici mâna lui Putin?        

Citit 871 ori Ultima modificare Marți, 30 Mai 2017 22:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.