Podul miopului

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Am auzit că podul de la Brăila care se va întinde peste Dunăre se împotmoleşte din faza proiectării. De fapt, din etapa organizării licitaţiei care ar urma să nască o schiţă în creion. Îhî, mulţumesc, am avut dreptate, mă aplaudaţi... O să traversăm bătrânul fluviu altfel decât cu bacul când mi-oi vedea strănepoţii. Precizare: sunt miop.

* Al doilea om în stat, adică Tăriceanu, a declarat că Daniel Constantin, un băiat care ia bătaie şi de la nevastă (e o presupunere cu damf de adevăr), este manelistul politicii româneşti. El, Călin, care ţine şase neveste, care s-a pupat cu toate partidele ca să rămână la putere, el, eternul senator care s-a făcut duşman cu Daniel ca să-l arunce în afara partidului de hostel pe care îl conduce.

* Tavanul unei şcoli din Bucureşti s-a prăbuşit. Iaca, personalizăm bolţarii şi grinzile! Nu, bre, tavanul unei unităţi şcolare din capitala României a fost prăbuşit. Nepăsarea, incompetenţa, insolenţa sistemului au fost aproape să bifeze o nouă tragedie, una fără precedent. Şansa elevilor acestei coşmelii cu pretenţii de instituţie, dacă-i putem spune şansă, s-a numit Şcoala Altfel, program care a picat fix în aceste zile păcătoase. Ciudat, numele premierului republicii în care cad tavane e Grindeanu, fără ca acesta să aibă vreo legătură cu asemenea nenorociri. Doar e la butoane de prin decembrie 2016. Dragnea, nu el, fireşte.

* Sebastian Ghiţă a fost eliberat de fraţii săi de la Belgrad, după ce a achitat o cauţiune de 200.000 de euro. Acum, IT-istul din Ploieşti are tot dreptul să refuze extrădarea. Îl aşteaptă nişte insule din Pacific, ar fi păcat să-şi facă draci prin traficul infernal din Bucureşti.

* Selecţionerul Daum - e neamţul ăla de la fotbal - a împrumutat din atitudinea lui Năstase Adrian. Notificat de presă că doi jucători români eligibili pentru următoarea acţiune a naţionalei n-au înţeles de ce n-au primit telegramă de convocare, Nu Zaieţ Nu Pagadi de la Casa Fotbalului a replicat sec: Dacă n-au înţeles, le-am lăsat uşa deschisă. Îi aştept aici ca să le explic de ce nu i-am convocat. Aşadar, cei doi, Filip şi Budescu, sunt invitaţi să-i numere ouăle lui Herr Christoph.         

Citit 889 ori Ultima modificare Vineri, 26 Mai 2017 18:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.