Ministrul lu’ câtă frunză şi iarbă

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Pentru îmbunătăţirea relaţiilor dintre părinţi şi copii. Acesta e motivul pentru care bugetarii au primit din partea Parlamentului zi liberă pe 1 iunie. N-aş vrea să aflu ce simte un tutore care şi-a optimizat raporturile cu propria odraslă. Să şi-o strice şi să profite de „fereastra” asta pentru a o repara?

* Gabriela Firea va serba Ziua Copilului, dar nu ştie încă a cui este. Poate o va ajuta Pandele să-şi mărească dilema.

* Klaus Iohannis se abţine. Ion Iliescu, de asemenea. Eh, o trece şi prima zi din sezonul estival...

* Românii - mă refer la bugetari - s-au pricopsit acum cu mai multe libere decât la Revelion. Artificii s-or mai găsi pe undeva? La mulţi ani, iunie 2017, şi tot ce vă doriţi alături de cei cu care mergeţi la urne!

* Petre Daea, ministrul Agriculturii, consideră că oaia, propusă pentru brandul turistic al României, este o statuie vie. Omul, de când a fost cules pentru actuala formă a Executivului, a dat impresia că iubeşte iarba. Căutaţi-i declaraţiile pe Google, domnu’ Petre e la fel de dezinhibat precum cetăţeanul condamnat Cheloo.

* Ministrul lu’ câtă frunză şi iarbă. Astfel i se poate spune lui Daea după ce ne-a oferit o nouă maximă - Lângă oaie găseşti o frunză, lângă frunză nu poţi să găseşti o oaie. Trebuie să recunoaştem că agricultorul vopsit poate să facă stand-up şi în şezut. Carevasăzică, oaia poate să mănânce frunza, dar frunza niciodată o oaie sau ce-a dorit să spună autorul? Dar dacă frunza îi aparţine unei plante carnivore, boss? Dar în iminenta situaţie în care tabloul este poluat de un politician, ha? Frunza o taie la câini, mulge ovina, apoi o înfige în proţap.

* Dar, vai, şi-au adus ai mei aminte de Bisisica, lăsând Mioriţa într-un con de umbră. De Dolly nimeni n-a pomenit o vorbă. Şi să mai zici că trăim într-o epocă dominată de tehnologie...

* O profesoară de Limba şi Literatura Română din Turda a fost sancţionată cu avertisment după ce le-a recomandat elevilor să vizioneze un film în care ar exista scene gay. Industria Sârmei Câmpia Turzii şi pretenţiile în amor, iată un titlu de roman pe care sper să-l exploatez pe timpul acestei vieţi... Doamne ajută!        

Citit 1152 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Mai 2017 21:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.