Cu ochii-n patru la alegerile prezidenţiale

Cu ochii-n patru la alegerile prezidenţiale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sătul să vadă, de fiecare dată, la alegeri, oraşul plin de afişe electorale, lipite pe toţi stâlpii, primarul Dumitru Nicolae a anunţat că „de această dată nu vom mai fi toleranţi şi vom lua măsuri drastice”.

Adică, poliţiştii comunitari vor raporta orice afiş lipit ilegal în oraş (pe stâlpi, imobile etc, fără acordul proprietarului), după care vor înainta situaţia Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Asta, pentru că ”sistemul este greoi la noi; poliţiştii comunitari sesizează situaţia din teren, apoi o semnalează Poliţiei, acolo se analizează şi abia apoi se aplică amenzile”.

Cum, de la ultimele alegeri şi până în prezent legislaţia „greoaie” nu s-a modificat, primarul Dumitru Nicolae spune că „în acest an vom fi mult mai exigenţi în privinţa afişajului electoral, asaltând Inspectoratul Judeţean de Poliţie cu sesizări”.

„De această dată nu o să le mai meargă partidelor politice, nici altora şi nici PSD-ului, să împânzească oraşul cu afişe electorale”, a ameninţat primarul, subliniind că nu va face discriminare şi va sancţiona partidele la orice abatere, chit că va fi vorba de partidul său!     

Cât priveşte locurile speciale pentru afişaj electoral, adică panourile primăriei, acestea vor fi tot 40, ca şi la celelalte alegeri – locale, parlamentare sau europarlamentare.   

Rămâne de văzut cât de exigenţi vor fi cei de la primărie în privinţa afişelor electorale, în condiţiile în care în oraş şi în acest moment încă mai sunt, pe stâlpii de înaltă tensiune, afişe electorale din vara trecută, de la locale…

Asta, ca să nu mai vorbim de (acum) tradiţionala dispută dintre deputatul PDL Mihail Boldea şi primarul Dumitru Nicolae pe seama panourilor electorale amplasate ilegal pe strada Brăilei.

Explicaţie foto: Una din zonele în care PDL susţinea că PSD şi PNL au panouri electorale amplasate ilegal

Citit 567 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.