Proverbe… politice de la Victor Paul Dobre

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ordonanţa PD-L a numirilor politice de directori a fost iniţiată de PSD, spune liberalul * Haos, mai ceva ca la război! *

Administraţia „a înţepenit” şi la Bucureşti şi în teritoriu, susţine deputatul PNL Victor Paul Dobre, după aplicarea Ordonanţei nr. 37, dată în luna aprilie „prin care nu mai puteai să fii şef decât dacă la un moment dat ai lipit afişe, ai lipit pliante sau ai plimbat steagul partidului.”

Ordonanţa cu pricina s-a făcut însă pe baza unui proiect de lege elaborat de un parlamentar PSD. „Şi aici funcţionează principiul: ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face. Sau: cine sapă groapa altuia, cade singur în ea. Lunile au trecut, cu acea ordonanţă şi-au pus oamenii, 11.000, 12.000, că n-am făcut eu socotelile.”

Ordonanţa a căzut acum la Curtea Constituţională, dl Boc, specialist în constituţii, a dat o altă ordonanţă cu o zi înainte şi colegii lui au demis de-a valma directorii PSD-ului. Care, bineînţeles, acum ţipă că unde-i democraţia. Am spus de atunci că acel sistem introdus de cele două partide va crea haos în administraţie. Iar acum haosul a căpătat dimensiuni care probabil că nici în caz de război nu se ating.”

Deputatul ne-a garantat că „şi ăia puşi, şi ăia daţi afară, dacă se duc în Justiţie, câştigă.” „Primul merit” e al PD-L, dar PSD a fost cu ideea şi „a pus umărul”, a conchis liberalul.

Citit 793 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.