Patru consilieri au renunţat la mandat

Patru consilieri au renunţat la mandat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă veţi face calculul şi veţi aduna toate numele consilierilor locali care au absentat sau nu de la şedinţele Consiliului Local, nu veţi reuşi să obţineţi suma de 27. Şi asta, deoarece, mai mulţi aleşi locali şi-au întrerupt, anul trecut mandatul, lăsând locul altora.

Primul consilier local care a renunţat la mandatul de ales este unul din „veteranii” administraţiei publice locale, Gelu Stan (FOTO), în prezent director al societăţii Apă-Canal.

După ce, în vara lui 2008, a obţinut cel de-al patrulea mandat de consilier local, în luna februarie a acestui an, Gelu Stan, proaspăt numit director la societatea locală de apă şi canalizare, a renunţat la mandatul de ales, conform legii. În locul său, la masa aleşilor locali a venit Aurelian Constantin (PSD).

În luna martie 2009, Cosmin Păun (PD-L), pe atunci consilier local, a renunţat la mandatul său de ales, deoarece fusese numit subprefect al judeţului Galaţi.

În locul său, după mai multe discuţii legate de ordinea supleanţilor de pe buletinul de vot (ordine care nu a fost respectată întocmai), Alin Mihai a luat loc la masa CL.

Viorel Mânzu, ales din partea PSD a fost un alt consilier care a renunţat la mandat, în luna aprilie, locul vacant fiind ocupat de către Lucian Podlaţi (PSD).

Nu a mai trecut mult şi în luna iulie, în locul consilierului local Dumitru Cristea (PNL) a luat loc la masa şedinţelor CL doctorul Mihai Bucatanschi.  

Aşadar, nu mai puţin de 4 consilieri locali aleşi în 2008 au renunţat la mandatele lor, în general din motive de incompatibilitate.

Citit 1071 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.