Unic candidat, susţinut de PC Galaţi

Unic candidat, susţinut de PC Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Filiala locală a PC Galaţi îl susţine la preşedinţia partidului pe tânărul candidat Daniel Constantin, unicul care s-a înscris până acum în cursa pentru câştigarea şefiei partidului. 

Reamintim că Daniela Popa a demisionat de la şefia PC, dar şi din postul de deputat, după ce a fost numită membră în Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA). 

Deşi există zvonuri potrivit cărora pentru şefia Partidului Conservator, care va fi stabilită în cadrul Congresului din 28 februarie s-ar mai înscrie  Codruţ Şereş şi Damian Florea, deocamdată doar tânărul Daniel Constantin şi-a exprimat oficial intenţia de a candida.

„Noi la Galaţi îl vom susţine pe domnul Daniel Constantin la funcţia de preşedinte al partidului”.

„Este un om tânăr, nu are notorietate, dar este capabil şi doreşte să facă ceva şi cred că notorietatea şi-o va forma într-o perioadă cât mai scurtă astfel încât să contribuie şi domnia sa la creşterea procentului PC la viitoarele alegeri locale, generale, europarlamentare”.

„Pentru că am dori din tot sufletul - şi vorbesc în numele meu şi al organizaţiei de la Galaţi - să candidăm pe viitor  pe liste complet separate”, a declarat, ieri, preşedintele PC Galaţi, Eugen Durbacă, alături de Daniel Constantin.  

Daniel Constantin a fost director general al APIA în perioada aprilie-octombrie 2009, între 2003 şi 2004 a fost secretar general la Agenţia Natională pentru Sport, iar între 2001 şi 2003 - secretar general la Ministerul Tineretului şi Sportului.

Printre alte proiecte legislative, Daniel Constantin se gândeşte la modificarea legii electorale, astfel încât să nu mai ajungă în parlament candidaţi de pe locurile trei sau patru dintr-un colegiu.

O altă modificare vizată în legea electorală ar fi interzicerea oferirii de bunuri (pixuri sau brichete) în campania electorală.

Constantin nu a infirmat, dar nici nu a susţinut zvonurile potrivit cărora ar putea candida şi în colegiul 19 din sectorul 4, unde mandatul de parlamentar a rămas liber după demisia Danielei Popa.

Totuşi, Daniel Constantin a precizat că în colegiul respectiv este normal să  candideze un conservator, din partea Alianţei PSD+PC, în condiţiile în care „…nu am discutat deocamdată cu PSD, dar nici dânşii nu şi-au manifestat intenţia de a avea un candidat acolo”.

Citit 713 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.